Stiri

Sports Festival 2022! Patrick Ciorcilă, declarații în exclusivitate despre eveniment, la Uzina de Dume. Audio

Sports Festival 2022! Patrick Ciorcilă, declarații în exclusivitate despre eveniment, la Uzina de Dume. Audio
Patrick Ciorcilă și Ștefan Coroian [Sursa foto: Radio Impuls ]
Sports Festival va avea loc în perioada 9-12 iunie 2022, în Cluj-Napoca. Patrik Ciorcilă a oferit detalii despre eveniment.

Sports Festival este unul dintre cele mai mari evenimente care vor avea loc weekendul acesta la Cluj. La eveniementul care se va desfășura în perioada 9-12 iunie la BT Arena din Cluj Napoca, vor lua parte mai multe personalități din sport și muzică, printre care și Horia Tecău, Adrian Mutu, Simona Halep, Nicole Cherry, după cum ne-a dezvăluit chiar organizatorul evenimentului, Patrik Ciorcilă în emisiunea Uzina de Dume.

Ce este Sports Festival și cum se va desfășura evenimentul?!

Sports Festival este un eveniment aflat deja la a treia ediție și anul acesta vine cu o mulțime de suprize.
În cadrul acestui eveniment vom avea ocazia să vedem meciurile de retragere ale lui Adrian Mutu și Horia Tecău, dar și concerte și acte caritabile.

Citeste si: Patrick Mouratoglou, meșaj tranșant pentru Simona Halep după victoria chinuită din primul tur de la Roland Garros. Ce i-a transmis celebrul antrenor româncei

„Este o provocare foarte mare. Avem foarte multe personalităţi în acelaşi loc, avem foarte multe activităţi de joi până duminică. Fotbalişti de talie mondială, baloane de aur, Gică Hagi, Simona Halep, Adrian Mutu, influenceri, Selly, Nicole Cherry, Codin Maticiuc. Sunt foarte multe lucruri de care trebuie să ținem contm dar cred că va ieși un eveniment incredibil și cred că centrul universului sportiv este acum la Cluj, în acest weekend. Cu siguranță este unul dintre cele mai mari evenimente sportive de la noi”, a declarat Patrick Ciorcilă la Uzina de Dume. 

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, va fi și el prezent la eveniment.

Horia Tecău va juca un meci de retragere cu Simona Halep pe 10 iunie la ora 20:00. Tenismenul îşi va sărbători cariera alături de fostul său partener la dublu, suedezul Robert Lindstedt, Andrei Pavel şi Simona Halep. Toţi vor juca alături de fostul mare tenismen român, pe terenul de tenis care va fi amenajat în BT Arena.

De asemenea, și Adrian Mutu va avea un meci de retragere îb cadrul acestui eveniment. Meciul oficial prin care se va celebra retragerea lui Adrian Mutu din cariera de sportiv și intrarea într-o nouă etapă, cea de antrenor de campioni, va fi evenimentul de gală ce va închide festivalul. Demonstrativul de fotbal va avea loc pe Cluj Arena, duminică, 12 iunie, de la ora 19.00. Vor participa sportivi de talie internațională, prieteni și foști coechipieri ai fotbalistului, notează Știri de Cluj.