Stiri mondene

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, noi detalii despre războiul cu impresarul Doru Gușman

Sora lui Petrică Mîțu Stoian
Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă procesul cu impresarul Doru Gușman [Sursa foto: Facebook]
Sora lui Petrică Mîțu Stoian face noi dezvăluiri despre procesul cu impresarul Doru Gușman.

După 2 ani de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, sora regretatului artist luptă în instanță împotriva impresarului Doru Gușman. Maria Tărchilă a mărturisit cine o împiedică să ducă visul de a face un muzeu în memoria fratelui său.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, noi detalii despre războiul cu impresarul Doru Gușman

Sora regretatului artist Petrică Mîțu Stoian  dorește să facă un muzeu în memoria fratelui său la casa părintească și a dezvăluit că are nevoie de costumele populare și trofeele care i-au aparținut lui Petrică Mîțu Stoian și au rămas în casa lui Doru Gușman.

Maria Tărchilă a mărturisit cine o împiedică să ducă visul până la final.

”Muzeu o să facem, în casa părintească, dar, momentan, nu avem ce să expunem. Așteptăm ca fostul lui impresar, Doru Gușman, să ne dea lucrurile lui Petrică înapoi, acelea rămase în casa lui din Craiova, adică niște costume populare și trofeele, medaliile, diplomele lui. Refuză să ni le dea, așa că în luna mai l-am acționat în instanță, l-am dat și la Poliție.

Văd că nu ne putem înțelege cu el, trebuie acum să ne facem de poveste, pe la tribunal, pentru câteva lucruri. Casa părintească, din Mehedinți, nu este veche. Fratele meu chiar a renovat-o, înainte de a muri, a făcut-o în stil modern, însă, din păcate, n-a mai apucat să se bucure de ea. În muzeul care îi va purta numele o să vedem cum se va intra, să vedem în primul rând cum e legislația.
Momentan, nu putem întocmi actele, căci nu n-avem ce lucruri să punem. Trebuie să facem o cameră sau chiar o parte a casei, unde să intre lumea să viziteze. Acolo, sunt două case, în curte, acolo mai locuiește o nepoată, mai avem și alte neamuri. Sper să avem primul termen, la tribunal, după vacanța judecătorească. Păcat că Petrică nu a avut un copil, nu ne trebuia nouă să umblăm, acum, la bătrânețe, după moșteniri, doar avem de toate.
Dar nici să îi lăsăm lui Doru Gușman tot ce a agonisit fratele meu nu dorim”
, a declarat Maria Tărchilă pentru  Playtech Știri.

Petrică Mîțu Stoian
Regretarul artist Petrică Mîțu Stoian [Sursa foto: Facebook Petrică Mîțu Stoian]

Citește și: Elena Cârstea se confruntă cu mari probleme de sănătate, la 6 luni după ce a suferit un atac cerebral. Artista, nevoită să meargă în baston: "Am probleme cu deplasarea, merg greu"

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în anul 2021, la vâsta de 61 de ani, după ce efecuat terapia hiperbară, în speranța că va respira mai bine, după COVID, el a fost transportat de urgență la spital, în Reșița, iar din cauza stării septice, interpretul a fost dus direct la Terapie Intensivă, dar nu a mai putut fi salvat. Se pare că după ce a trecut de boala COVID, computerul tomograf arăta plămânul este bine, iar la CT i-au apărut bule de gaz pe plămân, în partea de sus, probabil că acele bule să fi apărut în urma "forțării de oxigen" pe care o presupune terapia hiperbară pentru că, spun medicii, asemenea modificări nu pot apărea de la o zi la altă.

Citește și: Scandal de proporții în familia lui Petrică Mâțu Stoian: "Vrem să primim ce ni se cuvine. E el neam cu Mâțu? Nu e frate, nu e soră, ce e el cu Mâțu?". Cum îl atacă sora regretatului artist pe Doru Gușman, fostul impresar