Stiri mondene

Solistul trupei Måneskin, acuzat că a prizat cocaină în timp ce aștepta rezultatele la Eurovision. Declarațiile lui în urma acuzațiilor

Solistul trupei Måneskin, acuzat că a prizat cocaină în timp ce aștepta rezultatele la Eurovision
Solistul trupei Måneskin, acuzat că a prizat cocaină în timp ce aștepta rezultatele la Eurovision [Sursa foto: Facebook]
Un scandal uriaș a izbucnit la Eurovision înainte de a fi desemnat câștigătorul. Solistul trupei Måneskin, surprins într-o ipostază compromițătoare.

Formaţia italiană Måneskin a câştigat sâmbătă cea de-a 65-a ediţie a concursului de muzică Eurovision, desfăşurat în Olanda, însă nu acesta a fost principalul subiect de discuție în presa italiană. În timp ce concurenții și delegațiile lor așteptau să afle cine este câștigătorul Eurovision de anul acesta, Damiano David, solistul trupei câștigătoare a fost suprins în timp ce stătea aplecat deasupra unei mese ca și cum ar fi prizat cocaină.

Această imagine s-a răspândit rapid în online, iar în timpul conferinței de presă care a avut loc după desemnarea victoriei, întrega echipă a respins acuzația de consum de droguri. 

„Nu folosesc droguri. Vă rog. Nu puteți vorbi serios, nu e vorba de nicio cocaină”, a declarat el, întrebat despre incident. 

Ce s-a întâmplat, de fapt, în camera verde de la Eurovision?! Explicațiile lui Damiano David 

În timp ce concurenţii aşteptau rezultatele în Camera Verde amerele de televiziune l-au surprins pe Damiano David aplecat peste o măsuță și făcând un gest specific prizării de cocaină, fără să se vadă însă pe micul ecran dacă era sau nu vreo substanță pe masă. În schimb, în fața lui Damiano David se afla o frapieră largă, plină cu sticle cu bere. În dreapta sa, stă bateristul grupului, Ethan Torchio, care în momentul în care observă că sunt filmați pare să-l avertizeze pe David cu un gest foarte discret din cot.

Solistul trupei Måneskin, acuzat că a prizat cocaină în timp ce aștepta rezultatele la Eurovision
Solistul trupei Måneskin, acuzat că a prizat cocaină în timp ce aștepta rezultatele la Eurovision.[Sursa foto: Facebook]

Trupa a avut o reacţie şi pe reţelele de socializare, declârând că este suprinsă să afle de astfel de acuzaţii grave:  „Suntem cu adevărat ÎMPOTRIVA drogurilor și nu am folosit niciodată cocaină. Suntem gata să fim testați, pentru că nu avem nimic de ascuns”, au scris membrii formației.

Mai mult decât atât, și echipa de comunicare Eurovision a avut o reacție prin intermediul unui comunicat de presă: „Suntem la curent cu speculațiile care se fac în legătură cu imaginile din Camera verde în care apar câștigătorii italieni ai concursului și analizăm situația”