Stiri mondene

Smiley și Gina Pistol, cadou inedit pentru fiica lor, Josephine

Smiley și Gina Pistol, cadou inedit pentru fiica lor, Josephine
Smiley și Gina Pistol i-au luat fetiței lor un cadou special de botez. Uite despre ce este vorba!

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când a venit pe lume fiica lor, Josephine. La puțin timp după ce a avut loc botezul, fericiții părinți i-au făcut un cadou simbolic. Mai exact, artistul și frumoasa prezentatoare TV i-au oferit lui Josephine un tablou personalizat, în care este surprinsă harta stelară în ziua și la ora la care a venit pe lume micuța. În plus, cei doi au ales să scrie și câteva versuri din melodia „Până la tine”.  „Ai adus Soarele cu tine/  Pentru noi e răsărit/ Ne-ai arătat că până acum/ Noi nu am mai iubit/ Pe nimeni… Pe nimeni până la tine.

Smiley și Gina Pistol, cadou inedit pentru fiica lor, Josephine

Gina Pistol, primele declarații despre botezul fiicei sale, Josephine

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte (...)  La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, s spus Gina Pistol.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

La rândul său, Smiley le-a oferit fanilor din mediul online câteva detalii despre botez. „Duminica aceasta pentru noi a fost cod roșu de iubire. Am avut familia alături, prietenii si persoanele dragi pentru a o sărbători cu toții pe cea mai iubită ființă din viața noastră. Josephine, ești TOT!”,  a scris Smiley pe pagina sa de Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)