Stiri mondene

Sindy, primele declarații de la întoarcerea sa în România. Ce spune despre relația cu Albert

Sindy, primele declarații de la întoarcerea sa în România. Ce spune despre relația cu Albert
Sindy a ajuns acasă de la Survivor România weekend-ul trecut, iar astăzi a făcut primele declarații despre competiție în platoul Teo Show.

Sindy a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România, la un moment dat, fiind chiar pe primul loc în topul preferințelor publicului. Concurenta de la Survivor România a suferit și o accidentare, motiv pentru care nu a intrat pe terenul de joc ceva mai multă vreme, de aici și nominalizarea sa spre eliminare. 

Invitată în platoul emisiunii Teo Show, Războinica a spus că în dimineața eliminării sale a avut o presimțire, dar nu a vrut să menționeze de ea. 

„Dimineața am avut o presimțire și nu am vrut să spun nimănui. I-am îmbrățișat pe Marius și Andrei și le-am zis că o să-mi fie dor de ei”, a declarat Sindy. 

De ce Sindy a încetat să mai fie prietenă cu Albert?! 

La începutul intrării sale în competiție Sindy se înțelegea foarte bine cu Albert și chiar părea că există o atracție, dar mai apoi lucrurile s-au schimbat între ei. În momentul în care Albert nu a mai adus puncte, Sindy s-a îndepărtat de el, dar nu înainte de a-l ajuta să se redreseze. 

„L-am susținut tot timpul și când eram acasă, ne-am înțeles perfect. Atunci el chiar aducea puncte era bun, apoi nu știu ce s-a întâmplat. Eu consider că cel care iese favorit trebuie să contribuie cu cele mai multe puncte.Eu nu am nicio problemă cu el, dar a avut o problemă și toată lumea a încercat să-l împingă de la spate, să-i fie bine. S-a cam exagerat și poate i s-a creat o mică presiune din cauza asta.

Albert și Maria se înțeleg foarte bine. Dorm împreună, mănâncă împreună... Eu cred că s-a relaxat pentru că știa că orice s-ar întâmpla o să rămână în continuare în show. S-a văzut. Am încercat să-l ajut, chiar dacă au fost atâtea conflicte. După am văzut că el chiar se relaxează”, a mai declarat Sindy la Teo Show. 

Cum își caracterizează Sindy colegii Războinici de la Survivor România?!

Mellina: minunată
Musty: are o inimă bună
Roxana Ghiță: drăgălașă

Sorin: ambițios
Starlin: foarte drăguț
Andrei: corect
Alin: ambițios
Romina: talentată
Marius: incredibil (în sensul bun)
Maria Chițu: talentată
Vera: foarte drăguță
Adelina: e minunată
Bogdan: are ambiție și el
Albert: inteligent