Stiri

Simona Pătruleasa, luată la întrebări de Orlando şi Ţibulcă în matinalul “Scularea”, de la Radio Impuls

Simona Patruleasa
Radu Ţibulcă și Orlando Ivan dau românilor “Scularea”, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00, la Radio Impuls.

Simona Pătruleasa, îndrăgita vedetă Kanal D, s-a alăturat astăzi matinalilor Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, prezentătorii matinalului “Scularea”, de la Radio Impuls. Îndrăgita prezentatoare a Știrilor Kanal D a răspuns prezent invitației colegilor săi, transmițând buna dispoziție, energie și entuziasm ascultătorilor Radio Impuls.

Frumoasa vedetă Kanal D le-a împărtășit fanilor cum se pregătește de sărbători, în cea mai frumoasă lună din an, și a dezvăluit și cum va petrece Crăciunul.

“De Crăciun, ca de fiecare dată, stăm acasă în familie, cu părinții noștri. Bradul l-am împodobit din 1 Decembrie, am <furat startul>, n-am mai avut răbdare J. Mamele nostre gătesc, pentru Crăciun, pentru că eu, oricât m-aș strădui, nu cred că voi reuși să fac mâncarea atât de bună precum o face mama J. Eu mă voi preocupa de design, pentru ca atmosfera să fie perfectă!”, mărturisește Simona Patruleasă.

Simona Pătruleasa

În această ultimă dar și cea mai frumoasă lună din an, vedeta Kanal D le-a făcut o urare de suflet ascultătorilor matinalului.

“Vă doresc tuturor Sărbători frumoase, liniștite, fericite alături de cei dragi, și să dea Dumnezeu să avem, cu toții, un An Nou mai bun!”, a spus Simona Pătruleasa. 

Citeste si: Program Târgul de Crăciun Bucuresti 2019. La ce ore sa mergem la targ si ce putem cumpara

Citeste si: „Bravo, ai stil! - Celebrities”, o nouă provocare ce duce competiţia la alt nivel

Mâine dimineață, Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, gazdele matinalului “Scularea”, difuzat de luni până vineri, la Radio Impuls, își așteaptă ascultătorii, începând cu ora 7:00, pregătiți pentru o nouă ediție cu energie, bună dispoziție, umor și muzica de calitate, dar și cu cele mai proaspete știri.

Victor Slav, invitatul special din ediția de mâine a matinalului “Scularea”, va fi sub tirul întrebărilor lui Radu Ţibulcă și Orlando Ivan.