Stiri

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc! Toate detaliile rupturii care a şocat lumea sportului

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc! Toate detaliile rupturii care a şocat lumea sportului.
[Sursa foto: Facebook]
Simona Halep şi Toni Iuruc au hotărât să divorţeze, la mai puţin de un an de când s-au căsătorit.

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au cununat civil anul trecut, pe 15 septembrie, dar mariajul lor nu a durat mult. Cei doi vor divorţa în curând, a anunţat Prosport. Se pare că deja Simona şi Toni s-au înţeles să se despartă la notar, într-un mod discret, departe de ochii curioşilor şi ai presei.

Simona Halep şi Toni Iuruc divorţează

Totul părea că merge de minune între Simona Halep şi Toni Iuruc. Sportiva a declarat în mai multe rânduri că soţul său este foarte înţelegător şi faptul că ea călătoreşte mult pentru turnee nu le afectează relaţia.

Se pare însă că povestea lor de dragoste a ajuns la final, după nici măcar un an de mariaj. Simona şi Toni au decis să divorţeze, tocmai din cauza perioadelor lungi în care stau despărţiti, conform Prosport.

Din câte se pare, cei doi vor semna în curând actele de divorţ. O vor face la notar, pentru că au avut o înţelegere înainte de căsătorie. Se pare că Simona şi Toni nu vor împărţi nimic şi fiecare va rămâne cu ce a acumulat.

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc! Toate detaliile rupturii care a şocat lumea sportului.

Halep şi Toni Iuruc urmau să facă nunta în luna noiembrie

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au cununat civil anul trecut, pe 15 septembrie şi nu au organizat decât o petrecere restrânsă, la Mamaia. Cei doi urmau să se cunune religios şi să facă nunta pe 13 noiembrie, dar totul a fost anulat. Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, unde ar fi trebuit să participe în jur de 300 de invitaţi.

Naşii ar fi trebuit să fie Toni Mihale, bun prieten cu Toni Iuruc şi Cristina, soţia sa. 

Dacă pentru Simona acesta este primul mariaj ratat, se pare că Toni Iuruc se specializează în relaţii eşuate. Soţul Simonei a mai fost căsătorit de două ori şi are şi un copil, din prima relaţie.