Stiri

Sick Note, serial de televiziune britanic de comedie neagră, pentru fanii lui Rupert Grint

Sick Note, serial de televiziune britanic de comedie neagră, pentru fanii lui Rupert Grint
Filmele din seria Harry Potter sunt printre cele mai vizionate din istorie și continuă să atragă audiențe importante în fiecare an, deși a trecut destul de mult timp de la apariția acestora.

Actorii consacrați în aceste producții nu au continuat să joace în ritm intens în alte producții de succes, dar cei mai mulți au rămas în industria cinematografiei, putând fi identificați în unele filme și chiar seriale. În cazul persoanelor principale din filmele Harry Potter, este interesant pentru fani să îi urmărească pe actori în postura de adulți.

Rupert Grint, actor englez care a devenit celebru pentru rolul lui Ron Weasley în seria Harry Potter, continuă fără îndoială să fie unul fintre favoriții publicului.

Pagina sa de Instagram are în prezent peste 4,7 milioane de urmăritori. Cei care doresc să îl vadă într-o ipostază destul de diferită față de cea din seria care l-a consacrat pot urmări serialul britanic de comedie neagră Sick Note, disponibil în prezent pe platforma de video streaming Netflix, inclusiv în România.

Cum schimbă lucrurile perspectiva morții în viața unei persoane

Daniel Glass (personajul interpretat de Rupert Grint), un pierde-vară, ne este prezentat într-un moment important din viața sa: este pe cale să își piardă locul de muncă din cauza neseriozității sale, dar și iubita, care dorește să

încheie o relație nefericită. Apare însă un diagnostic de cancer, iar personajul principal este brusc văzut în mod diferit de oamenii importanți din viața sa, care încearcă să îi fie alături. Când află că a fost diagnosticat greșit și că de fapt este foarte sănătos, Daniel Glass preferă să ascundă acest lucru și se preface că este bolnav, cu complicitatea doctorului său- dr. Glennis, un personaj comic, medic cu multe greșeli la activ, care încearcă de asemenea să își salveze imaginea și relația cu o femeie care îl place exclusiv pentru statutul său profesional.

Rezultă un lung șir de minciuni, dar și alte intrigi- fraudă, șantaj, omor accidental, suspiciuni, fel de fel de peripeții tragicomice. Vor reuși eroii principali să treacă peste toate piedicile pe care și le provoacă singuri, prin modul în care decid să acționeze? Serialul merită urmărit, fiind o comedie neagră cu umor britanic modern.

Rupert Grint are un rol savuros, însă Nick Frost merită de asemenea laude pentru prestația sa. Să mai spunem că Daniel Glass este înșelat de iubită cu cel mai bun prieten? Multe elemente neașteptate pot fi descoperite pe parcursul episoadelor, acțiunea fiind total imprevizibilă, foarte originală, greu de anticipat.

Tot mai multe variante de distracție online

Gama de divertisment online este în permanentă expansiune. Printre cele mai populare variante se remarcă vizionarea de filme și seriale pe streaming, urmărire de evenimente live, jocurile video, conținutul audio- video (muzică și nu numai), inclusiv social media.

Cele mai multe forme de distracție pe internet presupun un cost de acces ori pe bază de anonament, dar există și numeroase resurse gratuite. Până și pasionații de sloturi online pot să joace fără costuri, fără riscuri, la jocuri de păcănele online gratis sau chiar cu posibilități de câștiguri reale, la operatori licențiați de cazino online, profitând de oportunități, simplu de identificat pe casino.netbet.ro.

Pe caz de boală- două sezoane, 14 episoade

Cu Rupert Grint și Nick Frost în rolurile principale, serialul Sick Note poate fi identificat și cu titlul românesc Pe caz de boală. Creat și scris de Nat Saunders și James Serafinowicz, regizat de Matt Lipsey, serialul cu două sezoane a fost difuzat pentru prima dată pe 7 noiembrie 2017 pe Sky One.

În 2018 s-a lansat și cel de-al doilea sezon, ultimul al mini-seriei. Primul sezon are doar 6 episoade, iar al doilea un total de 8 episoade.