Lansări muzicale

Sia a lansat „Hey Boy”

Sia a lansat „Hey Boy
Sia a lansat „Hey Boy [Sursa foto: Instagram]
Sia lucrează din februarie la un nou album și ieri a lansat piesa „Hey Boy”.

Piesa „Hey Boy” are un sound extrem de copilăros și vesel, iar videoclipul piesei e plin cu deserturi, precum clătite, acoperite cu fructe şi înconjurate de milkshake-uri colorate. 

Citeste si: Incredibil. Cum arata Sophia Loren la aproape 90 de ani. Toti au ramas cu gura cascata

Sia regizează filmul „Music”. Când se va lansa?

Melodia nou lansată este al treilea single de pe noul album, pe care Sia îl va lansa pe 12 februarie prin casele de discuri Monkey Puzzle şi Atlantic, informează Info Music.

LP-ul ce urmează să se lanseze a fost realizat ca material campion pentru filmul „Music” a cărui scenariu a fost scris de artistă.

De asemenea, și regia va fi realizată tot de către Sia.

Sia va regiza „Music”
Sia va regiza „Music”[Sursa foto: Instagram]

Filmul se va lansa în cinematografe în februarie 2021 și le le are în distribuţie pe Kate Hudson, Leslie Odom Jr şi Maddie Ziegler, dansatoarea care a făcut senzaţie în clipurile lansate de Sia.

„O explorare complet originală a puterii vindecătoare a dragostei şi a importanţei comunităţii. Muzica produsă de Sia este vitală pentru poveste, iar personajele examinează legăturile fragile care ne ţin împreună şi prin secvenţe muzicale fantastice imaginează o lume în care acele legături sunt întărite la momentul marilor provocări”, se arată în descrierea pentru tema filmului.