Stiri

Shift a lansat albumul intitulat „Fragil”: „FRAGIL e despre tot ce nu pot vorbi, dar poate vorbi muzica mea”

Shift a lansat un album prin care vrea să le transmită oamenilor un mesaj cât se poate de simplu: „Trăiește!”

Shift și-a lansat cel de-al treilea album dn cariera sa muzicală și spre deosebire de celelalte două albume lansate anterior, „Fragil” este un album creat doar cu piesele lui. Shift a explicat de ce a ales să facă acest lucru într-un videoclip postat pe Youtube, dar a vorbit și despre ce înseamnă cu adevărat pentru el acest album. 

„Sunt fragil, respir, râd, plâng, iubesc, sufăr. Și de cele mai multe ori când sufăr, suferă și alții. Cad ușor și mă ridic greu, dar merg mai departe. Învăț. Totu-i trecător! FRAGIL e despre tot ce nu pot vorbi, dar poate vorbi muzica mea. Sunt FRAGIL”, a scris Shift pe Instagram. 

Ce înseamnă „Fragil” pentru Shift 

„Pentru mine, „Fragil” înseamnă acceptare în primul rând. Să te poți iubi și accepta indiferent de starea pe care o ai. Fragil înseamnă să fii liber, să fii liber să exprimi exact ceea ce simți fără să-ți fie frică că vei fi judecat. Cu toții suntem judecați.

Shift

Fragil înseamnă să fii sensibil. Nu cred că există vreo formă de artă fără sensibilitate”, a spus Shift. 

Artistul spune că cea mai mare inspirație o are atunci când intră în studio. Se crează conexiunea perfectă pentru a scoate piese care să ajungă la inima ascultătorului. 

Shift

„Intru în starea de creație mergând la studio zilnic, aproape. Mi-am dat seama că toată conexiunea cu muzica se întâmplă în studio. Se întâmplă și acasă. Scriu mult, îmi vin idei multe, dar ca să mă simt inspirat și să simt că ăla e momentul în care trebuie să fac ce am de făcut, trebuie să fiu în studio. Studio-ul e a doua casă care mă ține conectat pe ce fac.”

Shift

Shift s-a apucat de acest album de anul trecut, spune că a stat mult în studio, dar recunoaște că nu a avut o constață în lucru. 

„Fragil este al treilea album Shift. Este primul album Shift fără niciun feat pentru că am vrut să-mi fac toate folele singur și să nu depind cumva de a îmbrăca piese sau stări privind și prin prisma faptului că trebuie sămai fie cineva și pe piesa respectivă și am vrut să pot efectiv să-mi fac toate filmele. Mesajul este unul simplu: trăiește! Cu bune, cu rele, suntem cu toții fragili”, a mai spus Shift.