Stiri mondene

Shakira, imagine rară cu fiul ei, Sasha, în vârstă de 6 ani

Shakira, imagine rară cu fiul ei, Sasha, în vârstă de 6 ani
Shakira
Shakira a făcut publică o imagine inedită cu fiul ei, Sasha! Cum au reacționat fanii artistei?!

Shakira este una dintre cele mai cunoscute artiste la nivel internațional. În prezent, artista se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală, dar și cu o familie frumosă. Shakira și Gerard Piqué trăiesc o frumoasă poveste de iubire, cei doi au împreună doi copii.

Shakira și Gerard Piqué
Shakira și Gerard Piqué

Vedeta de la Hollywood nu obișnuiește să publice prea des imagini cu cei doi băieți ai săi, Milan și Sasha.

Recent, îndrăgita artistă și-a surprins fanii din mediul online, după ce a publicat o fotografie cu fiul cel mic, Sasha, în vârstă de 6 ani. În imagine putem vedea că micuțul s-a bucurat de prima lui sesiune de surf, alături de prietenii săi, dar și de instuctori. Fiul vedetei poată un echipament specific pentru surf și are zâmbetul pe buze.

„Sasha, alături de prietenii și profesorii Kai și Hans după prima lecție de surf”, a scris Sahkra în dreptul fotografiei.

Fotografia postată de Shakira a reușit să strângă aproximativ 400.000 de aprecieri, dar și numeroase comentari. „ Par frați toți trei.”, ”Pare deja un adolescent, a crescut atât de repede!”, ”Doamne, ce frumos e Sasha!”, ”Ce mare e, e atât de frumos.”,  sunt câteva din reacțiile internauților.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Cum s-au cunoscut Shakira și Gerard Piqué 

În 2011, Shakira l-a întâlnit pe fotbalistul Gerard Piqué în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei „Waka Waka”, unde apar mai mulți jucători de fotbal. Din acel moment, cei doi au rămas împreună. În luna martie 2011. Shakira și Gerard Piqué au confirmat că formează un cuplu. Deși sunt împreună de atâția ani, vedeta nici nu se gândește la căsătorie. 

Shakira și Gerard Piqué
Shakira și Gerard Piqué

Ca să-ți spun adevărul, căsătoria mă sperie foarte tare. Nu vreau să fiu văzută ca „Soția”."Vreau să fiu iubita lui, prietena lui, puţin din fructul oprit". , a povestit Shakira în platoul unei emisiuni de televiziune.