Stiri

Sfântul Valentin 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru Ziua Îndrăgostiților

Sfântul Valentin 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru Ziua Îndrăgostiților
Sfântul Valentin 2023 [Sursa foto: Pexels.com]
La mulți ani de Valentine's Day 2023! Iată cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări de Ziua Îndrăgostiților pentru el sau pentru ea!

Valentine's Day se sărbătorește în întreaga lume pe data de 14 februarie, iar cu acest prilej îndrăgostiții își fac declarații de dragoste și mici cadouri, pentru a-și arăta dragostea. Dacă vrei să îi faci ziua mai frumoasă persoanei iubite, aruncă un ochi la sugestiile noastre. Pentru cei care nu au inspirație pentru urarea pe care să o transmită de Ziua Îndrăgostiților, iată cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru el sau pentru ea! 

Sfântul Valentin 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru Ziua Îndrăgostiților
Sfântul Valentin 2023[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Pe ce dată este Valentine's Day în 2023. Data la care se sărbătorește Ziua Îndrăgostiților

Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări de Ziua Îndrăgostiților pentru ea

„Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!”

„Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine!”

„Azi te voi iubi la fel ca-n fiecare zi. Nu te pot iubi nicio clipă mai puțin, dar fiindcă că e ziua îndrăgostiților sunt dispus să negociez numărul pupicilor”

„De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC!”

„Dacă din toată istoria aş putea alege un moment care să îl pot păstra stralucitor şi plin de viata, din toate zilele vieţii mele aş alege momentul când te-am cunoscut.”

Sfântul Valentin 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru Ziua Îndrăgostiților
Sfântul Valentin 2023[Sursa foto: Pexels.com]

„Există patru etape către fericire: 1. eu, 2. tu 3. inimile noastre 4. noi doi împreună.”

„Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze, pentru că ştiam că te voi visa. Astăzi m-am trezit cu un zâmbet, pentru că nu esti doar un vis”.

„Un înger m-a întrebat de ce ţin atât de mult la tine. I-am răspuns că nu există nici un motiv ca să nu fac asta.”

„Ceea ce-ţi scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăţi de suflet şi minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!”

„Iubesc palmele tale mari, iubesc brațele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc ființa ta toată”

„Eşti atât de dulce atunci când zambesti, când râzi, când plângi, când ma cerţi, când mă alinţi când mă iubeşti.”

„E greu să iubeşti şi va fi întotdeauna, dar adu-ţi aminte ca cineva te iubeste şi acela sunt EU.”

Citește și: Mesaje februarie 2023: Urări și imagini cu text superbe pentru luna iubirii

Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări de Ziua Îndrăgostiților pentru el 

„Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!”

„Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.”

„Numai în prezenţa ta pot răsufla din plin simţind că în sfârșit trăiesc, fără tine mă sufoc cu adevărat! Fără tine nu pot să trăiesc. Ești cel mai minunat om din lumea întreagă!”

„Ce însemni tu pentru mine nu se poate traduce în flori, bomboane, sau ursuleţi de pluş. Fiecare floare îmi aminteşte de tine. Fiecare bomboană pare amară în comparaţie cu tine şi fiecare ursuleţ de pluş pare aspru în comparaţie cu îmbrăţişarea ta. Te iubesc, iubirea mea!”

Sfântul Valentin 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru Ziua Îndrăgostiților
Sfântul Valentin 2023[Sursa foto: Pexels.com]

„Nu vreau să salvezi lumea pentru mine. Vreau doar să mă ţii de mână când totul se sfârşeşte”.

„Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că eşti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru…”

„Acum că Ziua Îndrăgostiţilor se apropie şi parcă atmosfera se schimba, devine mai plină de iubire şi de înţelegere, stau să mă gândesc la zilele de Sfântul Valentin petrecute împreună cu tine. Poate nu am avut mereu inspiraţie să-ţi iau cadoul pe care îl voiai, dar anul acesta l-am găsit. Sper să-ţi placă şi să-ţi fie drag, pentru ca în el am închis o parte din inima mea, o mărturie a dragostei imense pe care ţi-o port şi care pare să se întregească în fiecare zi. În el se află lucrurile pe care aş vrea să ţi le spun în fiecare zi şi parcă nu reuşesc. Vreau să ştii că te iubesc şi că eşti o inspiraţie pentru mine: mă inspiri să fiu o persoană mai bună în fiecare zi.”

„Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.”

„Ador clipele în care îmi ești alături și urăsc tot ceea ce ne desparte. Îmi doresc enorm sa te fac să te simți cel mai iubit, așa cum reușești tu în fiecare zi să mă faci cea mai iubita. Te iubesc, așa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!”