Stiri mondene

Selena Gomez și-a uimit fanii! Ce spune acum despre Francia Raisa, cea care i-a donat un rinichi

selena gomez
Ce se întâmplă acum între Selena Gomez și Francia Raisa  [Sursa foto: Instagram ]
Selena Gomez și Francia Raisa nu mai sunt prietene? Declarațiile controversate ale cântăreței i-au uimit pe toți.

Selena Gomez și Francia Raisa sunt prietene de ani de zile, iar legătura dintre cele două s-a strâns și mai tare în 2017, în momentul în care Francia i-a donat rinichiul pentru a îi salva viața cântăreței. Acum, fanii au dubii cu privire la relația dintre cele două.

Fanii au observat că Selena Gomez nu a menționat numele actriței în noul ei documentar „My Mind and Me”.

Filmul intră în detaliu despre problemele de sănătate mintală și fizică ale Selenei din ultimii câțiva ani, inclusiv diagnosticul ei de lupus, care a determinat-o să aibă nevoie de un transplant de rinichi.

În cadrul documentarului, Selena Gomez a numit-o pe Taylor Swift singurul ei prieten din industrie. „Nu m-am încadrat niciodată într-un grup de fete cool, celebre. Singura mea prietenă din industrie este Taylor ”, a declarat vedeta.

Aceste cuvinte au ajuns și la urechile Franciei, a comentat la o postare a celor de la E!News, în care era prezentat citatul Selenei despre Taylor. „Interesant”, a scris ea în secțiunea de comentarii a postării, pe care ulterior l-a șters.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rolling Stone (@rollingstone)

Cum a reacționat Selena Gomez

Nu a durat mult, iar o nouă reacție a venit și din partea Selenei Gomez. Ea a comentat sub un clip pe TikTok în care se vorbea despre faptul că Raisa i-a dat unfollow, unde „și-a cerut scuze” că nu a menționat în documentar fiecare persoană pe care o cunoaște. În urmă cu câțiva ani, celebra cântăreață spunea despre Francia că i-a salvat viața.

„Îmi pare rău că nu am menționat toate persoanele pe care le cunosc”, a scris Selena Gomez pe Tik Tok, comentariu pe care ulterior l-a șters.

Citește și: Selena Gomez a dezvăluit că nu va putea avea copii din cauza medicamentelor: „Este o realitate uriașă în viața mea”

Se pare că relația dintre cele două s-a deteriorat la un an după transplant, Francia având o problemă cu „stilul de viață nesănătos” al Selenei, care ar fi început să consume alcool. Ele s-ar fi împăcat în 2021, după ce Raisa a împărtășit detalii despre transplant, povestind cum i-a schimbat viața, pe rețelele de socializare.

selena gomez
Francia Raisa și Selena Gomez [Sursa foto: Captura Video]

În momentul în care Selena Gomez a aflat că are nevoie de un transplant de rinichi, vedeta locuia alături de Francia Raisa, în fața căreia s-a deschis cu privire la problemele ei de sănătate. Actrița s-a oferit să o ajute fără să stea pe gânduri.

„Asta a fost și nu am vrut să întreb nicio persoană în viața mea. Gândul de a cere cuiva să facă asta a fost cu adevărat dificil pentru mine. Și ea s-a oferit voluntar și a făcut-o... Faptul că a fost compatibilă, adică, este de necrezut”, a spus Selena Gomez, în cadrul unui interviu, în urmă cu câțiva ani.