Stiri

Se anunță piesă nouă marca „Billie Eilish”. Primele indicii despre „Happier Than Ever”

Se anunță piesă nouă marca „Billie Eilish”
Se anunță piesă nouă marca „Billie Eilish” [Sursa foto: Instagram]
Billie Eilish și-a anunțat fanii din mediul online că va lansa piesă nouă și le-a oferit și câteva indicii cu privire la asta. Iată despre ce este vorba.

Billie Eilish și-a făcut fanii mai fericiți ca niciodată, luni (26 aprilie), când le-a arătat fanilor o parte din viitorul single. Câștigătoarea Grammy le-a spus fanilor din mediul online printr-o postare pe Instagram că „lucrurile vor veni”. Artista a postat un video de 15 secunde, video prin care a dezvăluit o mică parte din videoclicpul care se va lansa în curând.

Se anunță piesă nouă marca „Billie Eilish”
Se anunță piesă nouă marca „Billie Eilish”[Sursa foto: Instagram]

„Când sunt departe de tine, sunt mai fericită ca oricând”, cântă ea peste acordurile de chitară tandre.

Când a dezvăluit pentru prima dată secvențele scurte din piesa „Happier Than Ever”?

Bilie Eilish a dezvăluit pentru prima dată un scurt teaser din piesa pe care o va lansa în documnetarul ei „Billie Eilish: The World's a LittleBlurry” care se difuzează pe AppleTV+ din februarie anul acesta. În scena scurtă din documentar, senzația adolescenților și fratele ei mai mare/ partenerul de succes, Finneas, armonizează linia titulară în timp ce discută conceptul din spatele „Happier Than Ever". 

Se anunță piesă nouă marca „Billie Eilish”
Se anunță piesă nouă marca „Billie Eilish”[Sursa foto: Instagram]

„Happier Than Ever" ar putea fi următorul single înainte de lansarea celui de-al doilea album al său. Anul acesta, Billie Eilish nu a lansat decât un singur single, în colaborare cu artista de origine spaniolă: Rosalíam. De altfel, a mai lansat și o variantă acustică a piesei „Ilumilo”

Dacă te-am făcut curios sau curioasă, te invităm și pe tine să asculți scurta secvență din piesa pe care o va lansa artista de peste ocean.