Stiri

Scena controversată de film în care apare Meghan Markle. Întreaga familie regală din Marea Britanie a luat foc!

Scena controversată de film în care apare Meghan Markle. Întreaga familie regală din Marea Britanie a luat foc!
[Sursa foto: Facebook ]
Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt din nou subiect de film, într-o nouă ecranizare care a fost lansată în urmă cu o săptămână.

 Decizia controversată pe care au luat-o prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, de a renunţa la datoriile roiale, este subiectul principal în filmul "Harry & Meghan: Escaping the Palace".

Scenă incredibil de controversată în noul film despre Prinţul Harry şi Meghan Markle

 Pelicula debutează cu o scenă care stârnit foarte multe controverse şi critici, din cauza asemănărilor cu moartea Prinţesei Diana. Meghan Markle, al cărui rol este interpretat de Sydney Morton, visează că este implicată într-un accident de maşină şi moare.

Scena o arată pe Meghan întinsă în maşină, cu paparazzii de la faţa locului imortalizând momentul şi cu Prinţul Harry, al cărui rol i-a fost atribuit lui Jordan Dean, grăbindu-se să deschidă uşa maşinii. În următoarea scenă, Meghan se trezeşte din somn, lângă Harry şi fiul lor, Archie.

Scena controversată de film în care apare Meghan Markle. Întreaga familie regală din Marea Britanie a luat foc!

 Au curs criticile după lansarea acestui film. Producătorii sunt acuzaţi că s-au folosit de tragica moarte a Prinţesei Diana pentru a da mai mult dramatism filmului. "O glumă bolnavă!", a scris o persoană pe Twitter, în timp ce altcineva a adăugat: "Este de prost gust! Nu îimi vine să cred că au făcut aşa ceva".

"Harry & Meghan: Escaping the Palace" a fost regizat de Menhaj Huda, însă până acum recenziile despre film nu sunt pozitive, decât foarte puţine dintre ele. Mulţi dintre cei care au vizionat pelicula sunt dezamăgiţi de ce au văzut. "Doar minciuni, îmi venea să vomit. Vă rog să nu vă încredeţi în recenziile false de 9 şi 10. Chiar dacă cineva are crede că filmul este bazat pe fapte reale, nu ar putea da o notă mai mare de 4, din cauza scenariului şi a actorilor slabi", a comentat cineva pe IMDB.

 Prinţul Harry şi Meghan Markle nu sunt pentru prima dată subiect de film. Viaţa celor doi a mai fost ecanizată în alte trei rânduri, în filmele "Harry & Meghan: Becoming Royal", "Harry & Meghan: A Royal Romance" şi "Harry and Meghan: A Windsor Wedding".