Stiri

Scandal la Hollywood dupa ce adolescenta Ryan Kiera Armstrong a fost nominalizata la categoria "Cel mai prost actor"

zmeura de aur
O actriță de doar 12 ani a fost nominalizată la Zmeura de Aur  [Sursa foto: Instagram ]
O actriță de doar 12 ani a fost nominalizată la Zmeura de Aur, pentru categoria de „Cel mai prost actor”.

Premiile Zmeura de Aur, numite și Razziez, au creat contorversă în mediul online, după ce o actriță de 12 ani a fost nominalizată la categoria de „Cel mai prost actor”. Ryan Kiera Armstrong a primit această nominalizare, după ce a apărut în filmul „Firestarter”, unde a jucat alături de Zac Efron.

Zmeura de Aur sau The Razzies este o ceremonie anuală care parodiază premiile Oscar și își propune să spargă ego-ul Hollywoodului, unde sunt „premiate” cele mai proaste realizări cinematografice din ultimul an.

Această decernare de premii vizează și unii dintre cei mai cunoscuți actori, printre care se numără și Tom Hanks și Jared Leto, la cea de-a 43-a ediție a premiilor Razzies de anul acesta, care are loc cu o zi înainte de premiile Oscar, în martie.

Citește și: Noi detalii despre accidentul lui Jeremy Renner. Actorul a încercat să își salveze nepotul când a fost călcat de plugul de zăpadă: ”A fost tras sub vehicul de șină”

În acest an, pe lângă nominalizările adulților, cei de la Razzies au decis să selecteze pentru premiul de „Cel mai prost actor” pe starul din filmul „Firestarter”, Ryan Kiera Armstrong, care are doar 12 ani. Această decizie a stârnit mii de reacții negative în meidul online, inclusiv din partea altor celebrități.

Printre cei care au criticat decizia de a o nominaliza pe Armstrong s-a numărat și actorul Devon Sawa, care ar fi scris pe Twitter: „Razzies sunt conduși de oameni fără suflet.

Nominalizarea unui copil de 12 ani? La naiba cu ei. Acel copil ar putea deveni uimitor dacă nu le-ai intrat în cap”.

zmeura de aur
Ryan Kiera Armstrong a primit această nominalizare, după ce a apărut în filmul „Firestarter”[Sursa foto: Captura Video]

Prima reacție a organizatorilor premiilor Zmeura de Aur, după criticile aduse

Organizatorii premiilor Zmeura de Aur și-au certu scuze public și au eliminat-o pe actrița Ryan Kiera Armstrong de pe lista lor anuală de nominalizați. Mai mult decât atât, pentru a arăta că mesjaula ajuns la ei, ei au decis să introducă și o limită de vârstă. Potrivit unui comunicat, Razzies vor nominaliza doar pe cei care au 18 ani împliniți sau mai mult.

„Uneori, faci lucruri fără să te gândești, apoi ești chemat pentru asta. Atunci îl înțelegi. Acesta este motivul pentru care Razzies au fost creați în primul rând.

Recenta critică valabilă a alegerii lui Armstrong, în vârstă de 11 ani, ca nominalizat pentru unul dintre premiile noastre, ne-a atras atenția asupra cât de insensibili am fost în acest caz. Drept urmare, am eliminat numele lui Armstrong din scrutinul final pe care membrii noștri îl vor depune luna viitoare. De asemenea, credem că i se datorează scuze publice tinerei Armstrong și dorim să spunem că regretăm orice rănire pe care a suferit-o ca urmare a alegerilor noastre”, se arată în declarația făcută de co-fondatorul premiilor, John B. Wilson.