Stiri mondene

S-a lansat trailer-ul pentru filmul ”Barbie”! Iată primele imagini cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile lui Barbie și Ken

S-a lansat trailer-ul pentru filmul ”Barbie”! Iată primele imagini cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile păpușii Barbie și al lui Ken
S-a lansat trailer-ul pentru filmul ”Barbie” [Sursa foto: Instagram]
În 2023 se va lansa o nouă variantă a filmului ”Barbie”, care o are protagonistă pe Margot Robbie. Iată care este distribuția și când se va lansa în cinematografe

S-a lansat trailer-ul pentru noua versiune a filmului „Barbie”, care o are în rolul principal pe Margot Robbie. Actrița din Suicide Squad preia rolul păpușii controversate, lansată inițial în 1959, într-un film satiric regizat de Greta Gerwig, bazat pe un scenariu pe care l-a scris împreună cu Noah Baumbach. Cei doi au colaborat anterior la scenarii pentru Frances Ha și Mistress America.

Citește și: Globurile de Aur 2023. Jenna Ortega a fost nominalizată la Golden Globes Awards pentru rolul din seria lul „Wednesday” 

S-a lansat trailer-ul pentru filmul ”Barbie”! Iată primele imagini cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile păpușii Barbie și al lui Ken
S-a lansat trailer-ul pentru filmul ”Barbie”[Sursa foto: Instagram]

Margot Robbie și Ryan Gosling sunt protagoniștii filmului ”Barbie”

Filmul se va lansa pe 21 iulie 2023, iar prima actriță care a fost luată în considerare pentru rolul lui Barbie a fost Anne Hathaway, însă Margot Robbie a fost varianta finală. Cel mai recent film al lui Margot Robbie, ”Babylon”, care îl va avea în distribuție și pe Brad Pitt în rol principal, apare în cinematografe luna aceasta.

Actrița va interpreta un rol important și în filmul ”Asteroid City” al lui Wes Anderson, alături de Tom Hanks, Scarlett Johansson și Tilda Swinton. 

S-a lansat trailer-ul pentru filmul ”Barbie”! Iată primele imagini cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile păpușii Barbie și al lui Ken
S-a lansat trailer-ul pentru filmul ”Barbie”[Sursa foto: cnn]

„Oamenii au imediat o idee despre asta: „Oh, Margot se joacă cu Barbie, știu ce este asta”, dar scopul nostru este să spunem „Orice ai gândi, îți vom oferi ceva total diferit – lucru pe care nu știai că-l dorești”, a spus Margot Robbie.

Ea a adăugat că speră că filmul va „provoca o conversație profundă”.

Distribuția mai include și alți actori cunoscuți, precum Ryan Gosling în rolul lui Ken,Will Ferrell, Issa Rae, Kate McKinnon, Simu Liu, Michael Cera, America Ferrera, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Rhea Perlman și Kingsley Ben-Adir.
Will Ferrell, cel care interpretează rolul unui CEO Mattel, a numit filmul „exemplul suprem de artă înaltă și artă scăzută” și „un comentariu uimitor despre patriarhia masculină și femeile în societate”.

Greta Gerwig și-a făcut debutul regizoral cu ”Lady Bird”, care a câștigat cinci nominalizări la Oscar, iar ulterior a adus o nouă adaptare a lui ”Little Women” în 2019, care a obținut șase nominalizări. Scenariul a fost scris împreună cu Noah Bambach, care are și el la rândul său, trei nominalizări la Oscar pentru „Marriage Story” și „The Squid and the Whale”.

Filmul va fi urmat de o altă adaptare Mattel, o interpretare a lui Polly Pocket scrisă și regizată de Lena Dunham și cu Lily Collins în rol principal. Dunham a confirmat în octombrie că încă lucrează la scenariu. Alte filme Mattel aflate în dezvoltare includ ”Masters of the Universe” și ”Hot Wheels”.