Stiri mondene

Ruxi, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre drama neștiută din viața ei: „ Tata a murit într-un accident când aveam 13 ani!”

Ruxi, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre drama neștiută din viața ei
Ruxi, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre drama neștiută din viața ei [Sursa foto: Instagram]
Ruxi apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața fanilor din mediul online, însă puțină lume știe că în copilărie concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a trecut prin momente dureroase. Uite despre ce este vorba!

Ruxi se află printre cele nouă celebrități care participă în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7! Roxana Erdei, pe numele complet, se luptă pentru a câștiga marele premiu și titlul de cea mai stilată femeie din România. Concurenta se bucură deja de mulți fani ce o îndrăgesc și îi apreciază fiecare apariție din mediul online, așa că lupta o să fie una dură în show-ul de la Kanal D. Succesul de care se bucură este datorat umorului său debordant, pe care îl expune pe rețelele sociale prin numeroase filmulețe și poze.

Deși este o persoană zâmbitoare și veselă, Ruxi a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Mai exact, la vârsta de 13 ani, tatăl concurentei de la ”Bravo, ai stil! a murit într-un accident. 

Ruxi, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre drama neștiută din viața ei
Ruxi, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre drama neștiută din viața ei[Sursa foto: Instagram]

„Am crescut într-o familie normală. Nu eram nici săraci, nici bogați. Eram trei frați, dar nu primeam trei ciocolate, ci una împărțită la trei:)))). Știu, groaznic:)). Eu sunt de loc din Satu-Mare, dar am crescut în alt oraș. Părinții au fost mutați cu locul de muncă și au zis că vom sta acolo până când tatăl meu vă obține funcția care-i permite să se întoarcă în Satu-Mare. Când aveam 13 ani, tatăl meu a murit într-un accident…ironic…chiar în săptămâna în care obținuse transferul și urmă să ne mutăm înapoi în Satu-Mare.’’ a spus Ruxi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de RUXI 💸 (@rux.si.opulenta)

Ruxi, despre participarea în emisiunea de la Kanal D

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” își descrie stilul vestimentar ca fiind sexy, seducător și extravagant și consideră că va reuși să-și demonstreze calitățile în bătălia stilistică ce o va transforma din celebritate într-un reper de stil. 

Ruxi, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre drama neștiută din viața ei
Ruxi, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre drama neștiută din viața ei[Sursa foto: Instagram]

„Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compoziții vestimentare. În plus, îmi place entertainment-ul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante” a spus Ruxi.