Stiri

Rusaliile 2022: Mesaje şi urări frumoase pentru această mare sărbătoare

Rusaliile 2022
Rusaliile 2022
Rusaliile 2022 au loc la 40 de zile după Paște.

În această zi de mare sărbătoare, trimite-le un gand bun celor apropiați! Radio Impuls ți-a pregătit o selecție cu mesaje şi urări frumoase pentru această mare sărbătoare.

De sărbătoarea cea mare, Înălțarea Domnului, vă doresc credință, speranță pentru o viață mai bună și curată. Fie ca exemplul lui Isus să vă lumineze calea, să o faceți cu adevărat neprihănită și să o răsplătiți cu dragoste. Fii mai bun indiferent de situație!

Sunetul clopotelor ne prevestește o sărbătoare sacră – Înălțarea Domnului. Fie ca în familia voastră să persiste liniștea și pacea, iubirea, recunoștința și smerenia. Să fiți sănătoși și să vă păziți de toate cele rele, iar Domnul să vă fie alături în toate.

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunata si un an plin de realizări. La multi ani înfloritori!

Te felicit din suflet cu această zi luminată a Înălțării Domnului! Fie ca soarele să încălzească casa ta iar razele s-o umple cu bunătate, bucurie și fericire! Îți doresc înțelegere reciprocă, o familie prietenoasă și dragoste puternică!

Fie ca Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulți ani și multă sănătate și fericire!

De ziua ce-ți surâde-n prag Si-i porți frumosul nume, Eu îți doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume!

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI!!!

Cu ocazia zilei onomastice iti doresc multa sanatate, numai realizari si bucurii alaturi de cei dragi. La multi ani!

Citeste si: Mesaje de Rusalii 2022: Urări şi imagini cu text pentru reţelele sociale

Rusaliile 2022
Rusaliile 2022

Rusaliile 2022: Mesaje şi urări frumoase pentru apropiați

Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI!!!

Iată că au trecut 40 de zile de la Sfintele Sărbători Pascale și astăzi sărbătorim – Înălțarea Domnului. Astăzi, vreau să le urez oamenilor de bună credință să aibă mai multă smerenie, acceptare. Fie ca fiecare pas al vostru să fie îndreptat doar spre bine, iar de faptele rele să vă ocrotească Bunul Dumnezeu.

Citeste si: Rusaliile 2022: Ce nume se sărbătoresc? Mesaje, felicitări şi urări

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. La Mulți Ani!

Toate florile din lume pentru tine! Să ai o zi superbă și să te bucuri de ziua numelui tău la fel cum florile se bucură de lumina soarelui. La mulți ani!

Draga mea, Roxana, te felicit de ziua numelui și îți transmit toate gândurile bune! Îți doresc mereu să zâmbești, bucuria să fie întodeauna prezentă în viața ta și să ai numeroase împliniri! La mulți ani!

De ziua numelui tău, primește din partea noastră multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor!

Cu numele să ne trăiești, visurile să îți împlinești, multă dragoste să ai, sănătate și bucurii! La mulți ani, Ruxandra!