Stiri mondene

Ruby, dezvăluiri despre divorțul părinților ei: ”Am suferit, dar am refuzat să...”

Ruby, dezvăluiri inedite despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei
Ruby, dezvăluiri inedite despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei [Sursa foto: Instagram]
Ruby și-a deschis sufletul și a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Uite ce confesiuni a făcut fosta concurentă de la ”Survivor România”!

Ruby, pe numele ei real Ana Claudia Grigore, este una dintre cele mai apreciate artiste din România și este cunoscută pentru stilul ei efervescent de a fi. Frumoasa vedetă a evitat de-a lungul timpului să vorbească despre familia ei. Recent, Ruby și-a deschis sufletul și a vorbit despre unul dintre cele mai delicate momente din viața ei, mai exact, vedeta a făcut niște confesiuni inedite referitoare la divorțul părinților. Fiind conștiență de o posibilă despărțire, vedeta a suferit mult la vremea respectivă.

Din fericire, Ruby susține că a depășit momentul. Cu timpul, părinții artistei și-au refăcut viața, fapt care nu a întristat-o deloc pe fosta concurentă de la ”Survivor România”. Mai mult, vedeta a ținut să precizeze că se bucură că părinții ei și-au refăcut viața.

Ruby, dezvăluiri inedite despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei
Ruby, dezvăluiri inedite despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei[Sursa foto: Instagram]

„Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică.

Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață. Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere. Am depășit momentul și am înțeles că în viață astfel de lucruri se întâmplă și nu se întâmplă doar în familia mea, din păcate. Nimic nu e veșnic!(...)
S-a făcut un an de când s-a întâmplat evenimentul în sine (n.r.- nunta mamei sale), însă este de foarte mulți ani în relația asta.
Nu m-a afectat deloc! Era datoria ei să-și refacă viața! Eu mă bucur foarte tare că părinții mei și-au refăcut viața” ,
a declarat Ruby pentru cancan.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de RUBY (@rubyishot)

Ruby,despre relația cu bunica ei, Gherghina

Așa cum mulți dintre cei care o cunosc mai bine știu deja că, artista în vârstă de 31 de ani are o relație specială cu bunica ei, Gherghina, cea care s-a ocupat de ea după ce părinții ei au plecat la muncă în străinătate.

„Mamaia este o influență foarte mare în viața mea! A avut o influență asupra vieții mele, asupra personalității mele și asupra caracterului meu. Mamaia mea este mama tatălui meu și este o influență din viața mea de când m-am născut. Ea a avut trei băieți și și-a dorit foarte mult o fată, iar în momentul când părinții mei m-au adus pe lume, mamaia a pus într-un fel mâna pe mine și nu a vrut să-mi dea drumul. Adică ei locuiau împreună, m-au crescut părinții mei împreună cu mamaia până la vârsta de 4-5 ani. La un moment dat, părinții mei au plecat în străinătate să muncească, iar eu am rămas cu mamaia. Ei au plecat pe rând, prima dată a plecat tatăl meu și după o perioadă a luat-o și pe mami acolo. Au muncit! Planul era să mă duc și eu acolo, dar mamaia a preferat să rămân cu ea. M-a iubit foarte mult și și-a dedicat viața mie. În general, ea toată viața ei și-a dedicat-o copiilor pentru că și-a dorit o familie.”  a spus Ruby. Citește continuarea aici.