Lansări muzicale

Roxen a lansat piesa "Nono Bad"

Roxen - Nono Bad
Roxen - Nono Bad [Sursa foto: Captură YouTube]
"Nono Bad" este noua melodia lansată de Roxen. Dă-i play aici!

Piesa „Nono Bad" a fost scrisă și compusă de către EMAA, Achi și Costel Dominteanu, producția finală purtând amprenta lui Costel Dominteanu. Mesajul piesei ridică un semnal de alarmă împotriva inegalității sociale și îndeamnă la dreptate pentru toți cei ce sunt defavorizați. 

Citeste si: Roxen a lansat UFO. Vezi versuri aici

„Întotdeauna mi-am dorit să scriu și să cânt despre oameni și despre ceea ce simt că este cu adevărat important. Faptul

că societatea ne îndeamnă să ne comportăm într-un anume fel cu alți oameni doar pentru că așa trebuie sau pentru că statul social este unul diferit este o nedreptate pe care eu, personal, refuz să o aplic. Fiecare dintre noi are dreptul de a fi respectat pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce ceilalți vor să creadă. Iar "Nono Bad" este despre cu și despre oameni.",  a spus ROXEN.

AUDIO: Roxen- "Nono Bad"

Piese precum „Ce-ți cântă dragostea”, „Spune-mi” sau „ Dincolo de Marte ” au cucerit topurile radio din România, fiind săptămâni la rând prezente în Top 10 Weekly Radio Charts. De asemenea, single-ul „UFO” a reușit să fie prezent în Top 3 Radio Airplay în Polonia, dar și în Topurile Shazam din țări precum Polonia, Bulgaria, Slovenia sau România.