Stiri mondene

Românii vor avea parte duminică de un spectacol inedit! Al Bano și Romina Power vor concerta pe 13 noiembrie la Cluj!

Românii vor avea parte duminică de un spectacol inedit! Al Bano și Romina Power vor concerta pe 13 noiembrie la Cluj!
Al Bano și Romina Power [Sursa foto: money.ro]
Al Bano și Romina Power vor relua concertul care a fost amânat în 2021. Duo-ul italian va urca duminică pe scenă, la CLuj

Al Bano și Romina Power  revin în fața fanilor din România cu un spectacol inedit. Cei doi vor urca pe scena BT Arena din Cluj pe 13 noiembrie, spectacolul făcând parte din turneul din 2021 care a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Al Bano s-a insurat la 74 de ani! Mireasa e o blonda celebra, cu 30 de ani mai tanara

Al Bano și Romina Power vor urca pe scenă duminică, la Cluj

Clujenii se vor bucura de hiturile consacrate, precum „Felicità”, „Sempre Sempre”, „Liberta”, dar și alte piese care sunt incluse pe cel mai recent album „Raccogli L’attimo”, lansat la Festivalul de la Sanremo 2020. Organizatorii evenimentului se așteaptă ca show-lul să fie sold out după ce ritmul de achiziționare a biletelor a crescut considerabil. Pentru cei care vor să se bucure de muzica artiștilor de origine italiană, prețul biletelor este între 110 și 390 de lei. Biletele care au fost achiziționate pentru concertul din 2021, amânat din cauza restricțiilor în vigoare, rămân valabile pentru concertul de pe 13 noiembrie, ora 20.00 de la Cluj.

Citește și: Al Bano, prima declaratie dupa ce a suferit doua atacuri de cord!

Românii vor avea parte duminică de un spectacol inedit! Al Bano și Romina Power vor concerta pe 13 noiembrie la Cluj!
Al Bano și Romina Power[Sursa foto: libertatea]

„Încet, încet, o lume întreagă a revenit la o stare de normalitate și, în sfârșit, turneul internațional al lui Al Bano și al Rominei Power a putut fi reluat. Mai tineri sau mai experimentați, eu cred că publicul clujean va aprecia la adevărata valoare unii dintre cei mai mari cântăreți italieni, mai ales că va fi pentru prima dată când vor concerta împreună la Cluj-Napoca. Poate de aceea s-au și vândut într-un ritm așa rapid biletele”, a declarat Mira Due, organizatorul concertului.

Al Bano și Romina Power vor relua turneul „LIVE TOUR”

Al Bano și Romina Power s-au lansat în anul 1975 cu albumul „Diablo”, iar la aproape jumătate de secol de la debutul lor, cei doi artiști se pot mândri cu peste 20 de albume lansate 150 de milioane de copii vândute în întreaga lume.  În 1994 duo-ul italian s-a despărțit pe toate planurile după ce Al Bano și Romina Power au trecut prin momente grele, după dispariția fără urmă a fiicei lor. Cei doi artiști au revenit însă în aceeași formulă pe plan artistic în anul 2013, când au urcat pe scenă la Moscova pentru a susține un concert cu prilejul celei de-a 70-a aniversare a artistului.

Citește și: Al Bano si-a maritat fiica! La nunta de cinci stela au fost invitati Irina Nicolae si sotul sau! Ce tinuta a purtat romanca

Românii vor avea parte duminică de un spectacol inedit! Al Bano și Romina Power vor concerta pe 13 noiembrie la Cluj!
Al Bano și Romina Power[Sursa foto: Facebook]

„Este o mare onoare pentru mine să pot aduce în fața publicului doi artiști atât de iubiți, atât de universali, atât de… fredonați de o lume întreagă! Nu cred să existe iubitori de muzică să spună că nu au auzit, măcar o dată, un refren cântat de Al Bano și Romina Power. Muzica lor face punte între generații și reușește să fie pe placul publicului, indiferent de vârstă sau naționalitate”, a adăugat Mira Due.