Stiri mondene

Rita Ora nu ține cont de reguli! A fost ziua ei de naștere și nu a rezistat fără petrecere

Rita Ora
Rita Ora a încălcat regulile impuse de pandemie pentru a da o petrecere de ziua ei de naștere

Cântăreața de origine britanică a împlinit 30 de ani și a participat la o petrecere de ziua ei de naștere într-un restaurant din Londra. Artista a descris evenimentul ca fiind o „mică adunare”, cu toate că au participat nici mai mult nici mai puțin de 30 de oameni. Însă ea declarat că îi pare rău că a încălcat regulile și nu a fost decât un impuls de moment.

Rita Ora

„Având în vedere restricţiile, am realizat cât de iresponsabile au fost aceste acţiuni şi îmi asum întreaga responsabilitate. Îmi pare foarte rău că am încălcat regulile şi, la rândul meu, înţeleg că asta i-a pus pe oameni în pericol. A fost o eroare de judecată gravă şi impardonabilă”, a transmis ea într-un comunicat. 

Rita Ora va plăti o amendă voluntară pentru a-și arăta regretul față de greșeala făcută

Pe timpul nopții, oamenii legii au mers la restaurantul Casa Cruz, acolo unde era petrecerea și au încercat să deschidă o ușă metalică, potrivit Daily Mail.

Rita Ora

Potrivit măsurilor în vigoare, în Anglia, până pe 2 decembrie, oamenii se pot întâlni doar afară. Pub-urile şi restaurantele sunt închise, însă pot face livrări, iar oamenilor le este recomandat să nu interacţioneze cu alţii din afara gospodăriilor. Poliția poate interveni pentru a despărți grupuri mai mari de șase persoane și pot chiar și să dea amenzi celor care nu respectă regulile.

O sursă a declarat pentru sursa citată că „Rita și sora ei au ajuns primele la restaurant foarte aranjate și nerăbdătoare pentru o petrecere pe cinste”.

BBC a aflat că Rita Ora va plăti voluntar o amendă poliţiei.

Cântăreaţa nu este singura celebritate care încalcă regulile de izolare. În luna octombrie, Tammy Abraham, atacant la Chelsea, a prezentat scuze pentru că a fost naiv şi a participat la o petrecere pentru a 23-a aniversare a sa.