Muzica

Rita Ora a lansat „Big”, melodie în colaborare cu David Guetta, Imanbek și Gunna

Rita Ora a suprins frumusețile Bulgariei în cel mai nou clip lansat. Artista de origine sârbă și-a dorit mult să filmeze în Bulgaria și chiar a întâmpinat probleme

Rota Ora, artista cu origini sârbești și-a dorit mult să filmeze în Bulgaria și chiar a întâmpinat probleme la întoarcere. Rita Ora a plecat în Bulgaria înainte de Crăciun și a întâmpinat probleme în aeroport din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Însă se pare că tot efortul artistei a fost răsplătit de un videoclip pe măsură. 

 Videoclipul "Big" include un interludiu în care intervine rapperul Gunna, cu un flow suav pe acest single mixat şi prelucrat de David Guetta şi Imanbek.

„Fiecare detaliu al filmării a fost planficat meticulos pentru a crea ceva care se simte autentic pentru originile mele. Filmările din Bulgaria mi-au dat o şansă de a prezenta arhitectura incredibilă, peisajele şi reperele istorice. Sunt încântată să partajez frumuseţea acestei părţi a lumii şi să ofer un tribut istoriei mele”, a declarat Rita Ora despre cea mai nouă melodie lansată.