Stiri mondene

Rihanna a făcut senzație la Cupa Mondială, în 2014. Cântăreața și-a surprins fanii, după ce și-a arătat sânii pe stadion

rihanna
Rihanna a făcut senzație la Cupa Mondială, în 2014 [Sursa foto: Twitter ]
Puțini își mai aduc aminte de momentul în care Rihanna și-a ridicat tricoul la Cupa Mondială.

Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 este cea de-a 22-a ediție a Campionatului Mondial de Fotbal, iar acest eveniment este pe buzele tuturor de mai bine de o săptămână. Cu această ocazie, multe publicații au început să readucă aminte de momente memorabile de-a lungul anilor, din timpul meciurilor de la Cupa Mondială.

Rihanna a atras toate privirile în anul 2014, atunci când a fost prezentă la Cupa Mondială.

Celebra cântăreață este cunoscută pentru ieșirile ei excentrice și hainele îndrăznește, la care nu a renunțat nici în perioada în care a fost gravidă cu primul ei copil. În anul 2014, Rihanna se afla la finala Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia, unde și-a susținut favorita din tribune, mai exact Germania.

Citește și: Rihanna a lansat "Lift Me Up", piesa extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Black Panther Wakanda Forever”. Versuri

Rihanna a făcut galerie de pe stadion, iar momentul care a rămas și acum întipărit în memoria suporterilor a fost atunci când artista și-a ridicat tricoul și le-a arătat tuturor sânii. Rihanna purta doar un sutien din piele pe dedesubtul tricoului, iar fanii au fost în extaz.

După ce Cupa Mondială s-a terminat, iar Germania a ieșit victorioasă, Rihanna a petrecut în club alături de fotbaliștii din echipa Germaniei.

Rihanna va cânta la Super Bowl 2023

Rihanna  a confirmat că va cânta la Super Bowl 2023, care va avea loc pe 12 februarie 2023, la Glendale, Arizona. Fanii sunt entuziasmați de aceste vești, în contextul în care artista a luat o pauză de la muzică. Ultimul album lansat a fost în anul 2016, numit „ANTI”. Celebra artistă s-a axat mai mult pe cariera sa în modă și linia ei de cosmetice, dar și pe viața personală. În anul 2022, Rihanna a devenit mamă pentru prima dată.

rihanna
Rihanna se întoarce la muzică [Sursa foto: Captură YouTube]

NFL a confirmat printr-un comunicat că Rihanna va cânta la Super Bowl din 2023, care va avea loc pe 12 februarie 2023 la Glendale, Arizona, aceasta fiind cel mai important eveniment sportiv anul din America de Nord.