Stiri mondene

Reuninune între Nicki Minaj și Rihanna. Cum s-au fotografiat cele două artiste

Reuninune între Nicki Minaj și Rihanna. Cum s-au fotografiat cele două artiste
Reuninune între Nicki Minaj și Rihanna. Cum s-au fotografiat cele două artiste [Sursa foto: Instagram]
Nicki Minaj și Rihanna s-au reunit, iar fanii s-au bucurat să vadă asta! Cum s-au fotografiat artistele alături de iubiți.

Reginele din Caraibe conduc lumea! Rihanna și Nicki Minaj s-au reîntâlnit și le-au arătat fanilor din mediul online cât de mult s-au bucurat de întâlnirea lor. 

Rihanna, artista de 33 de ani și rapperița de 38 de ani au lucrat pentru prima dată împreună în 2010 pentru cântecul „Raining Men” al Rihannei, informează Revista People

Nicki Minaj a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de Rihanna, iubitul ei, A$AP Rocky, dar și cu soțul și fiul lor.

În fotografie, cele două cupluri stau pe o canapea, iar fiul lui Nicki Minaj este în centrul atenției între cele două cupluri. Rihanna zâmbește în timp ce se apleacă spre iubitul ei, care are brațul înfășurat în jurul ei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Barbie (@nickiminaj)

Într-o a doua postare, cele două artiste pozează pentru un videoclip și încearcă diferite unghiuri, în vreme ce Rihanna spune la un moment dat: „lucruri din Caraibe, știi ce spun?”

Rihanna, mai îndrăgostită ca niciodată! Ce a declarat iubitul ei despre relația lor?! 

Rihanna a sărbătorit recent cinci ani de la lansarea albumului „Anti”, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură lansarea unei noi piese, însă este ocupată cu noile sale afaceri și cu noua relație.

Rihanna și A$AP Rocky
Rihanna și A$AP Rocky[Sursa foto: Instagram]

Zvonurile spun că Rihanna se întâlnește cu A$AP Rocky din luna noiembrie a anului trecut. Cei doi au lucrat împreună pentru turneul din 2013 al Rihannei și de atunci au devenit buni prieteni pentru mai mulți ani, până când au decis că s-ar potrivi unei relații. 

Rihanna și A$AP Rocky
Rihanna și A$AP Rocky[Sursa foto: Instagram]

În timpul unui interviu, A$AP Rocky, a numit-o pe Rihanna „dragostea vieții lui” și „doamna mea”, dând de înțeles că este mai îndrăgostit ca oricând și cei doi chiar au planuri serioase în relația lor.