Stiri

Reportajul Recorder „Singur împotriva partidului”, locul șapte în trending

Ovidiu Ianculescu - Recorder
Reportajul realizat de Recorder demontează principiul conform căruia doar manelele ajung în trending. Iată că un reportaj serios a spart această graniță.

Reportajul realizat de Recorder despre Ovidiu Ianculescu, un inginer de 36 de ani care a fost silit să-și dea demisia de la Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș pentru a fi pus în loc un membru de partid, a ajuns pe locul șapte în trending. 

Ovidiu Ianculescu - Recorder

Videoclipul de 25 de minute în care inginerul povestește pas cu pas, cu dovezi, cum a fost amenințat să-și dea demisia, are peste 600.000 de vizionări în doar trei zile, ceea ce ne demonstrează românii sunt interesați să asculte și poveștile altor oameni, nu doar muzica de petrecere, despre care știm cu toții că în ultima vreme a invadat primele locuri ale trending-ului. Este un mare lucru că reportajul realizat de Recorder a ajuns pe acest loc în trending-ul românesc și demonstrează, pe de altă parte, că jurnalismul făcut ca la carte nu și-a pierdut valoarea în ochii românilor. 

Reportajul Recorder care a ajuns pe locul șapte în trending

Internauții s-au arătat încântați de inițiativa jurnaliștilor de la Recorder și de curajul lui Ovidiu Ianculescu de a-și expune povestea. 

„S-a agitat sângele în mine văzând acest reportaj. Frustrant pana în maduva”, „I:“Buna ziua...cum ati ajuns director” - R: nu stiu, nu sunt din localitate”, „Cohones nu gluma! Acum genial este sa nu rămână în aer! Praf i-ati făcut! 🤣”, „Aveam o ezitare legată de votul meu din 6 decembrie, pentru alegerile parlamentare. Am văzut materialul vostru și m-am lămurit. Mulțumesc, Recorder!”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților.