Stiri mondene

Refugiata din Ucraina, părăsită de britanic, a fost arestată de două ori. Decizia radicală luată de tânără: „Nu pot renunța atât de ușor”

Refugiata din Ucraina, părăsită de britanic, a fost arestată de două ori
Refugiata din Ucraina, părăsită de britanic, a fost arestată de două ori [Sursa foto: Instagram]
Refugiata din Ucraina, părăsită de britanicul care renunțase la familie pentru ea, a fost arestată de două ori. Ce s-a întâmplat cu ea?

Cazul Sofia Karkadym și Tony Garnett a devenit celebru în Marea Britanie. Perechea a început o aventură de patru luni la 10 zile după ce refugiată ucraineană s-a mutat în casa bărbatului. Garnett și soția lui, Lorna, au primit-o pe femeia fugită de invazia rusă. Britanicul a crezut că și-a găsit marea dragoste, dar s-a înșelat amarnic. La doar câteva luni de relație, cei doi s-au despărțit. Cel care a decis să punct poveștii de iubire a fost chiar bărbatul.

În timp ce britanicul spune că nu vrea să mai aibă de-a face cu ea, refugiata din Ucraina pare să fie disperată că-l va pierde și spune că-i pare rău și îi face, totodată, promisiuni că nu va mai consuma alcool. În ciuda refuzului său, Sofia este decisă să nu renunțe la bărbatul pe care îl iubește.

Refugiata din Ucraina, părăsită de britanic, a fost arestată de două ori
Refugiata din Ucraina, părăsită de britanic, a fost arestată de două ori[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bărbatul care și-a părăsit soția și copiii pentru o refugiată s-a despărțit și de ucraineancă: „Nu mai pot suporta. Am chemat poliția”

„Mă bucur că îmi vorbește din nou. Nu am vrut să mă despart doar cu un mesaj pe care mi l-a trimis. Este o perioadă foarte dificilă pentru mine, deoarece îl iubesc foarte mult. Nu pot renunța atât de ușor și sunt pierdută aici, fără prieteni sau familie. I-am spus că nu voi mai bea niciodată și că am putea trăi fericiți împreună dacă îmi mai dă o șansă. Dar el refuză și nu știu ce să fac în continuare. Poate că voi fi nevoită să mă întorc în Ucraina, pentru că nu mai pot trăi așa mult. Familia mea mă vrea înapoi. Tony mi-a spus asta deja. Dar nu știu care va fi viitorul meu pentru că țara mea este în război și acolo lucrurile s-ar putea înrăutăți., a declarat refugiata din Ucraina.

Refugiata din Ucraina, părăsită de britanic, a fost arestată de două ori
Refugiata din Ucraina, părăsită de britanic, a fost arestată de două ori[Sursa foto: Instagram]

Tânăra din Ucraina a fost arestată de două ori. Cum a reacționat britanicul: „ Nu sunt indiferent”

Refugiata din Ucraina a fost atenționată de oamenii legii să nu se apropie și să nu ia contact cu fostul ei iubit. Conform surselor internațioanle, Sofia a ajuns de două ori în arest. Până când Ministerul de Interne și oficialii ucraineni decid care ar trebui să fie următoarea ei mișcare, tânăra refugiată este nevoită să stea în locuința ei temporară.

Citeste si: Refugiata din Ucraina, primele declarații după ce a fugit cu soțul femeii care îi oferise un adăpost: „Nu sunt o femeie ușoară”

„Nu sunt indiferent. Îmi pare rău pentru ea. Dar relațiile ajung la sfârșit și aceasta s-a terminat. Sper că vom putea fi prieteni când toată isteria asta se va încheia. Am vorbit cu ea și i-am spus că nu există absolut nicio șansă să mai fim împreună. Îi va fi mult mai bine în Ucraina sau, dacă va avea o nouă relație, mult noroc pentru ea”, ar fi spus britanicul.

Refugiata din Ucraina, părăsită de britanic, a fost arestată de două ori
Refugiata din Ucraina, părăsită de britanic, a fost arestată de două ori[Sursa foto: Instagram]

Tânăra a mărturisit că un milionar ce deține o casă în Londra a contactat-o prin intermediul rețelelor sociale și i-a oferit un loc unde să stea.

„Nu îl cunosc pe acest bărbat. Sună ciudat. Spune că este milionar. Dar nu înseamnă nimic pnetru mine. Tony valorează multe, multe milioane”, a mai spus Sofia.

Britanicul și fosta sa soție,Lorna Garnett
Britanicul și fosta sa soție,Lorna Garnett[Sursa foto: Instagram]

Reamintim că un scandal luase amploare în luna mai, când o femeie din Marea Britanie a făcut publică drama prin care trecea. Lorna Garnett a povestit pentru presă că a fost părăsită de soțul ei, Anthony, după 10 ani de relație, pentru o refugiată din Ucraina pe care au primit-o în casa lor, după doar 10 zile.