Stiri mondene

Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima dată, la 42 de ani: „Este un miracol”

rebel wilson
Rebel Wilson a anunțat că a devenit mamă  [Sursa foto: Instagram]
Rebel Wilson a anunțat că a devenit mamă pentru prima dată, după ce și-a anunțat relația cu designer-ul Ramona Agruma.

Rebel Wilson este în culmea fericirii, după ce a anunțat că a devenit mamă pentru prima dată, la vârsta de 42 de ani. Anunțul a venit după ce, în luna iunie a acestui an, celebra actriță a anunțat că se iubește cu o femeie, designer-ul de bijuterii și haine, Ramona Agruma.

Rebel Wilson a fost întotdeauna deschisă cu privire la faptul că își dorește un copil. Anunțul l-a făcut actrița chiar pe pagina ei de Instagram. Vedeta a deveni mamă prin intermediul unei mame-surogat, căreia îi mulțumește în postare pentru că i-a adus pe lume fetița.

Rebel Wilson a distribuit și prima fotografie cu fetița ei, Royce Lilian.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Sunt extrem de mândră să anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian, născută săptămâna trecută cu ajutorul unei mame surogat. Nu pot să descriu iubirea pe care o simt pentru ea, este un miracol frumos.

Voi fi mereu recunoscătoare tuturor celor implicați în acest proces (vă știți cine sunteți), am lucrat ani de zile la asta, însă, vreau să mulțumesc în mod special minunatei mame surogat care mi-a purtat copilul și care l-a născut cu foarte mare grijă și grație.

Mulțumesc pentru că m-ai ajutat să-mi încep familia, este un dar minunat. Cel mai frumos DAR! Sunt pregătită să ofer micuței Roycie toată dragostea din lume. Învăț rapid și am tot respectul pentru toate mamele din lume. Mândră să fiu în clubul vostru”, a scris actrița, pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Demi Lovato vorbește deschis despre orietarea ei sexuală. Ce schimbare a făcut fosta vedetă Disney

În anul 2019, Rebel Wilson a vizitat un specialist în fertilitate în 2019 pentru a-și congela ovulele, dar a aflat că nu va avea șansa să fie mamă, dacă nu va slăbi. Astăzi, actrița își trăiește visul cu ochii, după ce fiica ei a ajuns pe lume printr-o mamă surogat.

rebel wilson
Rebel Wilson și iubita ei [Sursa foto: Instagram]

Rebel Wilson se iubește cu o femeie de afaceri

Rebel Wilson și-a asumat relația cu femeia de afaceri Ramona Agruma, în luna iunie a acestui an. Celebra actriță a postat o fotografie alături de iubita ei, în care a anunțat că și-a găsit „prințesa Disney”. Fanii s-au bucurat nespus pentru vedetă, care pare mai fericită ca niciodată.

„Credeam că eram în căutarea unui prinț Disney, dar poate de ceea ce aveam cu adevărat nevoie era o prințesă Disney. #iubireaeiubire”, a scris Rebel Wilson, în descrierea fotografiei alături de iubita ei.