Diana Șoșoacă a fost prezentă la concertul lui Jennifer Lopez.
Prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, Diana Șoșoacă a lăudat-o pe artista internațională pentru mișcare scenică, energie, muzică, dar și pentru costumații și pentru cât de bine arată la vârsta de 56 de ani. Pentru că a așteptat 30 de ani pentru a o vedea live pe Jennifer Lopez, Diana Șoșoacă a fost extrem de impresionată și fericită. A fost un spectacol memorabil, în care energia, strălucirea și profesionalismul starului de la Hollywood au ridicat publicul în picioare timp de aproape două ore.
„De 30 de ani aștept clipa unui concert Jennifer Lopez în România! La 56 de ani dă clasă tuturor așa ziselor «dive» care nici măcar voce nu au! Mișcare scenică, ritm, sound, vibe, dans, corp perfect, voce, clasă!”, este mesajul scris de Diana Șoșoacă.
Diana Șoșoacă, despre Jennifer Lopez
Ce mănâncă și cum se antrenează Jennifer Lopez
Dieta starului internațional se bazează pe alimente integrale, neprocesate și pline de nutrienți.
Mai precis, Jennifer Lopez începe ziua cu un shake Body Lab de ciocolată, de doar 90 de calorii, pe care îl prepară cu apă sau lapte de quinoa. Evită complet cofeina, dar bea cafea decofeinizată. Deși a fost mult timp abstinentă, în 2023 a recunoscut că, ocazional, se răsfață cu un cocktail, dar mereu cu moderație: „Beau ca să fiu sociabilă și să mă relaxez puțin, dar întotdeauna responsabil”.Un element esențial este hidratarea. Jennifer Lopez bea minimum șapte pahare de apă pe zi și începe dimineața cu un pahar de apă cu lămâie proaspătă. La prânz, artista optează adesea pentru o salată cu somon și legume precum broccoli, dovlecei și ardei, asezonată cu vinegretă. Cina este adesea compusă dintr-o porție de proteine, precum carne de porc sau pui, în stil portorican, alături de quinoa, care îi amintește de orezul cu fasole din copilărie. Mesele sunt servite, de obicei, în jurul orei 18:30, alături de copii.
Din alimentația vedetei nu lipsesc ouăle (doar albușuri), carnea slabă de curcan, pieptul de pui, vita crescută cu iarbă, peștele (de preferință sea bass sau cod, nu somon), nucile (doar un pumn pe zi) și carbohidrații complecși precum cartofii dulci, orezul brun, quinoa, pâinea din orez și fulgii de ovăz. Evită morcovii și porumbul, considerate prea bogate în zahăr natural.
Jennifer Lopez se antrenează cu doi antrenori personali – Dodd Romero și David Kirsch – și face mișcare de patru până la cinci ori pe săptămână. Fiecare sesiune durează aproximativ o oră și este dedicată unui grup muscular diferit. Printre exercițiile preferate se numără abdomenele cu mingea medicinală și plimbările „platypus” pentru tonifierea posteriorului
"Foarte rar sar peste antrenament. Îmi spun: ‘Doar o oră, fă-o!’. E vorba de a te împinge de la spate.", spune artista