Stiri mondene

Războinicii au câştigat prima imunitate a săptămânii la Survivor România

Războinicii au câştigat prima imunitate a săptămânii la Survivor România
Războinicii au câştigat prima imunitate a săptămânii la Survivor România
Războinicii au primit forţe proaspete, iar asta se cunoaşte pe traseu. Echipa albastră a câştigat prima inumitate a săptămânii.

Concurenţii simt din plin ajutorul venit din partea celor trei Războinici care tocmai au intrat în competiţie săptămâna aceasta. După un joc cu un traseu cu adevărat spectaculos, Războinicii au câștigat imunitatea, ceea ce înseamnă că Faimoșii vor nominaliza din nou un concurent spre eliminare. Totemul de imunitate a fost câștigat de Sorin. 

„Am promis că aduc minim două puncte, mă bucur că echipa mea a câștigat.

Strategia a mers, facem strategia din timp până ajungem la traseu și acolo se fac câteva schimbări.  În ultima vreme ne iese foarte bine. Au contat foarte mult acești trei oameni care au venit. Pe lângă vibe și aduc puterea și forța de care aveam nevoie. Asta s-a văzut pe acest traseu și pe cel anterior, unde nu am ce să spun, aruncă ca un băiat, extraordinat de bine”,  a spus Sorin.

„A fost o probă pentru cel care a aruncat. Mă simt învingătoare pentru echipă, nu pentru mine, Mă bucur că am câștigat ca unitate”, a declarat și Maria după ce echipa ei a câștigat jocul de imunitate. 

„Mă bucur de fiecare dată când pot să aduc puncte echipei. Îmi pare rău că nu l-am adus și pe celălalt. Mă bucur că am câștigat imunitatea”, a declarat Romina. 

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au pierdut jocul de imunitate

Punctul final a fost pe umerii Roxanei Nemeș, însă Szindia a fost mult mai puternică și a adus imunitatea echipei sale. 

„Am închis ochii, am luat exemplu Elenei, să nu văd. I-am auzit pe băieți care m-au susținut. E normal să vrei să lupți până la capăt, îmi pare rău că nu am adus punct și am pierdut jocul de imunitate. Felicitări tuturor, știu că a tras toată lumea”, a declarat Roxana Nemeș. 

Andreea Antonescu a adus un prim punct în jocul de imunitate, dar nu a fost de ajuns pentru a putea contribui la o eventuală victorie a Faimoșilor.

„Nu mă gândesc la punctul adus, ci la cele două puncte pierdute. Nu sunt descurajată, pentru că știu că nu am forță. Nu am avut așteptări și nu sunt dezamăgită. Pentru mine nu a fost o surpriză, de când am văzut proba mi-am dat seama că nu voi aduce puncte acolo”, a declarat Andreea Antonescu. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)