Stiri

Război total între titanii de la Pink Floyd! Roger Watters și David Gilmour, din nou la cuțite! Liderul formației Pink Floyd, răspuns acid la adresa soției lui Gilmour: "Nu era creativ!"

pink floyd
Război total între titanii de la Pink Floyd! Roger Watters și David Gilmour, din nou la cuțite! [Sursa foto: Captura Video]
Roger Watters și David Gilmour, din nou la cuțite! Declarațiile cotroversate care au făcut înconjurul internetului.

Războiul dintre Roger Watters și David Gilmour nu este pe cale de a se încheia. De data acesta, Polly Samson, soția lui David Gilmour de la Pink Floyd și textieră la două din cele mai recente albume ale trupei, l-a atacat pe fostul lider al trupei, Roger Waters. Schimbul de replici a avut loc pe Twitter, acolo unde l-a numit „antisemit” și „apologet” al lui Putin.

„Din păcate, @rogerwaters, ești antisemit”, a scris Polly Samson, pe Twitter.

„De asemenea, un apologe al lui Putin și un mincinos, hoț, ipocrit, evitator de taxe, misogin, bolnav de invidie, megaloman. Ajunge cu prostiile tale”, a adăugat aceasta.

Citește și: Roger Waters i-a adresat președintelui rus Vladimir Putin o scrisoare deschisă în care îi cere asigurări că nu va folosi armele nucleare

Postarea a fost apreciată și de soțul ei, David Gilmour, care a dat retweet și a confirmat cele spuse de Polly: „Fiecare cuvânt care se poate dovedi este adevărat”.

Rogers a fost mult timp acuzat de antisemitism din cauza comparațiilor sale repetate între statul israelian și Germania nazistă. El nu a tăcut în urma postărilor făcute de Polly Samson, motiv pentru care a postat o declarație, în care mărturisește că „respinge” comentariile incendiare făcute la adresa lui.

„Roger Waters este conștient de comentariile incendiare și extrem de inexacte făcute despre el pe Twitter de Polly Samson, pe care le respinge în totalitate.

În prezent, primește sfaturi cu privire la poziţia sa", este răspunsul dat de Watters.

pink floyd
David Gilmour[Sursa foto: Captura Video]

Declarațiile controversate făcute de Roger Waters, fostul lider al trupei Pink Floyd

Mesajul lui soției lui David Gilmour face referire la ultimele declarații controversate făcute de Roger Waters în spațiul public, în care s-a poziționat drept un „admirator” al li Vladimir Putin.

Waters a acordat un interviu pentru ziarul Berliner Zeitung la începutul lunii februarie, în care acesta se întreabă dacă „Putin este un gangster mai mare decât Joe Biden și decât toți cei care se ocupă de politica americană de la al Doilea Război Mondial”. Mai mult decât atât, el este de părere că Putin „guvernează cu atenție, luând decizii pe baza unui consens în guvernul Federației Ruse”, afirmații care i-au adus multă atenție negativă, pe fondul războiului dintre Rusia și Ucraina.

pink floyd
Roger Watters [Sursa foto: Captura Video]

În anul 2022, două concerte programate ale lui Roger Waters în Polonia au fost anulate din cauza unei scrisori deschise pe care i-a trimis-o primei doamne ucrainene, Olena Zelenska, în care spunea că „extremiștii naționaliști” din Ucraina sunt de vină pentru „acest război dezastruos”, potrivit Ziare.com.

În timpul interviului, Waters i-a denigrat atât pe Gilmour, cât și pe Richard Wright ca artiști. El a declarat: „Nu pot scrie melodii”, după care a adăugat că „Nu erau creativi, nu aveau idei – nici măcar una între ei. Nu au avut niciodată, iar asta îi înnebunește”.