Stiri mondene

Rareș, câștigătorul One True Singer, dezvăluiri inedite despre show: „Nu am vrut să particip”

Rareș, câștigătorul One True Singer, dezvăluiri inedite despre show: „Nu am vrut să particip”
Rareș, câștigătorul One True Singer, dezvăluiri inedite despre show: „Nu am vrut să particip” [Sursa foto: Captură YouTube]
Rareș, câștigătorul One True Singer, a dezvăluit la Invitatul de 12 că a acceptat cu greu să meargă la show-ul de talente. Care a fost motivul?

Rareş, câştigătorul de la One True Singer România, show-ul de talente de pe HBO, a fost în emisiunea de duminică, „Invitatul de 12” și a făcut dezvăluiri inedite despre participarea sa în cadrul show-ului.

Citeste si: Invitatul de 12: Rareș, câștigătorul One True Singer, de la facultatea de drept la muzică: „Când am ajuns la facultate învățam câte 12 ore pe zi și simțeam nevoia să mă reconectez la muzică”

Rareș, de la cover-uri postate pe Tik Tok, la trofeul „One True Singer România”

Rareș cântă de mic copil, însă la facultate a ales să meargă pe urmele părinților săi și s-a înscris la facultatea de drept. Însă, cu timpul și-a dat seama că muzica este marea lui pasiune. 

Rareș: Am ajuns la One True Singer și de nouă luni îmi trăiesc visul din copilărie. Nu am visat niciodată să devin judeecător sau ceva de genul. După ce am ajuns la facultate, nu--mi mai permiteam să mă gândesc la muzică. Era mult mai simplu cu viața de jurist. E foarte multă meritocrație acolo. La drept, cine citea cel mai mult, pe cine duce capul cel mai mult... (n.red. reușea în domeniu).

Rareș, câștigătorul One True Singer, dezvăluiri inedite despre show: „Nu am vrut să particip”Rareș, câștigătorul One True Singer, dezvăluiri inedite despre show: „Nu am vrut să particip”
Rareș, câștigătorul One True Singer, dezvăluiri inedite despre show: „Nu am vrut să particip”[Sursa foto: Captură YouTube]

Cosmin Cernat: Cum vezi tu norocul?

Rareș: Da, cred în asta cu timpul, pentru că, uite, Tik Tok-ul era deja în România de ceva ani, puteam să postez acum vreo 4 ani și chiar dacă aveam sute de mii de vizualizări, puteam să rămân pe Tik Tok. La 20 de ani m-am apucat să postez, lumea a văzut golul în piață și cumva asta a fost. Gândește-te că la 14 ani mergeam pe la toate festivalurile, dar nu s-a întâmplat nimic. Mă cunoștea lumea pe stradă, dar nimeni nu voia să investească bani în mine, mai puțin părinții mei pentru că probabil nu voiau un potențial material în mine. La 20 de ani am știut să mă vând altfel.  

Rareş a mărturisit sincer că iniţial nu a vrut să accepte provocarea de a concura la One True Singer  şi a fost convins cu greu de producători. 

Rareș, câștigătorul One True Singer, dezvăluiri inedite despre show: „Nu am vrut să particip”
Rareș, câștigătorul One True Singer, dezvăluiri inedite despre show: „Nu am vrut să particip”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Eu țin să menționez că nu am vrut să merg la acest show. Circumstanțele fac ca eu să fi câștigat și să fiu foarte recunoscător pentru toată experiența. Eu am mai călcat prin diferite show-uri de tv și nu am rămas întotdeauna cu experiențe plăcute, ba chiar cu traume. Țin minte că pe la 17 anii voiam să mă las de muzică. Ei au făcut muncă de convingere, mi-au spus că e foarte diferit, e un realty show, mai mult, făcut pe o platformă de streaming și am acceptat, dar cu inima foarte mică. Se și vede. Dacă vă uitați la primele episoade, eu eram foarte închis în mine. Eram mai rușinat pentru că în sinea mea credeam că am o prestanță. Eram student la drept, mă purtam cumva și dintr-o dată eram într-un show unde trebuia să fii dezinvolt, să faci content. Parcă nu-mi venea natural. În schimb, cu timpul m-am obișnuit. Per total, a fost o experiență extraordinară, dar obositoare. Am stat două luni jumate fără telefoane, fără să vorbim cu familia. Munceam de dimineața până seara. Chiar a fost adevărat”, a declarat Rareș la Invitatul de 12.