Stiri

Rapperul Akon, declaratii scandaloase despre superioritatea barbatilor in fata femeilor: „Barbatii sunt regii!”

akon
Rapperul Akon, declarații controversate despre egalitatea de gen  [Sursa foto: Captura Video]
Akon a făcut mai multe declarații controversate despre egalitatea dintre bărbați și femei.

Akon i-a șocat pe fani cu comentariile sale bizare despre egalitatea de gen, după ce a susținut public că bărbații sunt „regii scufundători ai universului”, fiind superiori femeilor.

Rapperul de 49 de ani a apărut recent într-un podcast, unde a analizat și a dezbătut conceptul rolurilor de gen între bărbați și femei din societate. El a mărturisit că bărbații sunt superiori femeilor, fiind niște „zei”, iar femeile trebuie să trateze bărbații ca pe niște regi.

„Noi suntem zei, noi suntem cei care creăm viața. Femeile (de acolo) te tratează ca pe un bărbat, ca pe un rege. Ele nu concurează cu tine sau luptă pentru egalitate pentru că înțeleg că bărbații și femeile nu ar putea fi niciodată egali. Ele înțeleg rolurile lor”, a spus Akon.

Rapperul a mai adăugat că: „Toată lumea are un rol care este infrastructura vieții și dacă femeia ei nu înțelege poziția pe care o joacă în viață, toată lumea este confuză”.

akon
Akon, declaratii scandaloase despre superioritatea barbatilor in fata femeilor[Sursa foto: Instagram ]

Rapperul Akon, comentarii controversate despre egalitatea de gen: „O femeie nu se poate compara niciodată cu bărbatul”

El a mai adăugat că bărbații sunt „regii și divinitatea acestui univers”, motiv pentru care femeile nu se vor apropia niciodată de statutul unui bărbat. Akon a mai vorbit și despre rolul femeilor în societate, care este de a sprijini bărbatul de lângă ea.

„Ca femeie, rolul ei este de a sprijini bărbatul. Bărbații sunt regii și divinitatea acestui univers, o femeie nu se poate compara niciodată cu bărbatul. Ei trebuie să înțeleagă asta aici, în America”, a mărturisit Akon, în cadrul unui podcast.

Citește și: Akon a lansat single-ul ”Intocable”, în colaborare cu Lapiz Conciente

Fanii artistului au rămas de-a dreptul șocați, motiv pentru care reacțiile au început să curgă pe rețelele de socializare. Mulți fani și în special femei au fost jigniți și nu au fost de acord cu declarațiile lui Akon pe tema că bărbații nu au nevoie de femei pentru a avea copii, deoarece biologia dovedește că teoria lui este greșită.

„Akon este un idiot. Nu mai faceți copii cu bărbați proști. Este atât de jenant”, „Este același tip care a spus că a fi un tată activ este pentru bărbații albi, așa că nu iau în serios nimic din ce spune”, „Akon, dragule, cum de nu știi cum funcționează să faci copii? Imaginați-vă să fiți atât de vocali și incorecți în public!?”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.