Lansări muzicale

Raluka a lansat „Îndrăgostiți Neuniform”, o poveste reală pe care am trăit-o cu toții la un moment dat

Raluka a lansat „Îndrăgostiți Neuniform”, o poveste reală pe care am trăit-o cu toții la un moment dat
O calatorie in inima Ralukai. La asta invita cel mai nou single, “Îndrăgostiți neuniform”

Raluka mărturisește ca după mult timp, aceasta este cea mai sinceră confesiune și ca piesa a fost inspirata din viața personală.

„Am fost îndrăgostită neuniform și nu am știut. Mi-a plăcut și mi-am dat seama de asta când am intrat în studio, când prietenii mei, Alexandru Pelin și Vlad Lucan mi-au arătat aceasta piesa. După foarte mult timp, am reușit sa îmi deschid sufletul, sa îl pun pe tot aici, în piesa asta. Mesajul este destul de clar și știu ca o sa ajunga destul de repede și la voi. P>S Focus pe chitara.”

Povestea piesei „Îndragostiti neuniform”  

„Indragostiti neuniform” ilustrează o povestea reala, trăită de fiecare dintre noi. Clipul a fost filmat de către Alex Muresan și echipa NGM, într-un decor construit de la zero. Pe parcursul filmărilor artista a schimbat doua ținute iar atmosfera de la filmări a fost una degajată.

Piesa este făcută de către Alex Pelin și Vlad Lucan, recunoscuți în industria muzicală pentru numeroasele hit-uri produse pentru mai multi artiști autohtoni. Videoclipul “Îndrăgostiți neuniform” s-a lansat în premiera pe ZUTV și reflecta perfect atmosfera piesei.

Artista Quantum Music s-a făcut cunoscuta publicului roman dar și celui internațional încă de la primele piese lansate. Piese precum “I like the trumpet” în colaborare cu Dj Sava, “Aroma” în colaborare cu Connect-r, “Dulce Otrava” în colaborare cu Killa Fonic, “Ieri Erai”, “Cine sunt eu” și multe altele au ocupat primele locuri în topurile muzicale de la noi. Castigatoare a emisiunii concurs “Asia Express”, semifinalista în emisiunea concurs “Te cunosc de undeva”, Raluka le-a demonstrat fanilor săi ca este un artist complet, un adevărat performer.