Stiri mondene

Raluca Dumitru, despre momentul în care Elenei Marin i s-a făcut rău în consiliu: „Nu știu ce a vrut să facă...”

Raluca Dumitru, despre momentul în care Elenei Marin i s-a făcut rău în consiliu: „Nu știu ce a vrut să facă...”
Raluca Dumitru a făcut primele declarații despre momentul tensionat de la consiliu în care Elenei Marin i s-a făcut rău.

În consiliul de nominalizare de sâmbătă seara, Elenei Marin i s-a făcut rău. Concurenta a ridicat mâna și i-a spus lui Dan Pavel că ar avea nevoie de un medic pentru că îi curge sânge din nas. Acest fapt a stârnit controversă în echipa Faimoșilor care au început să spună că nu au văzut că într-adevăr Elenei Marin i-ar curge sânge. 

Despre acest incident a fost întrebată și Raluca Dumitru la Teo Show și spune că nici ea nu crede că Elenei chiar a fost rău. 

Raluca Dumitru,  despre momentul în care Elenei Marin i s-a făcut rău în consiliu: „Nu știu ce a vrut să facă...”

„Eram fix în spatele ei. Am văzut când ea s-a întors și era cu degetul în nas. Mie când îmi curge sânge în nas, îmi picură și trebuie să mă întind și să ridic mâna. Când a scos degetul din nas avea o pată mică de sânge. De multe ori se întâmplă când ai o bubă, un coș, ceva în nas. Eu nu am văzut să-i curgă sânge în nas. Când îți curge sânge din nas nu stai să bagi degetul în nas. Nu știu ce a vrut să facă. Ea este genul de persoană mai sensibilă care plânge, eu nu sunt așa. Mie nu-mi place să cerșesc milă. Nu sunt genul de persoană care să plâng în fața oamenilor”, a spus Raluca Dumitru la Teo Show.