Stiri mondene

Raluca Dumitru a vorbit despre certurile cu Elena Marin de la Survivor: „Mi-ar fi plăcut ca...”

Raluca Dumitru a vorbit despre certurile cu Elena Marin de la Survivor: „Mi-ar fi plăcut ca...”
Raluca Dumitru a fost invitată la Teo Show şi a făcut primele declaraţii despre certurile cu Elena Marin din campul de la Survivor România.

Raluca Dumitru, fosta Faimoasă de la Survivor România, a fost invitată în platoul Teo Show şi a vorbit despre relaţia tensionată pe care a avut-o cu Elena Marin. Faimoasa a explicat că ea și Elena se știau de dinainte de competiție și s-ar fi așteptat să aibă parte de ajutor din parte ei, însă nu l-a primit. Ba din contră, după ce Raluca a încercat să se apropie de ea, Elena s-ar fi dus la Zanni și i-ar fi spus că ar fi preferat să rămână în competiţie Ana Porgras şi să nu vină Raluca şi Irisha, care ar fi „conflictuale”. 

Raluca Dumitru, primele declarații despre cearta cu Elena Marin: „Credeam că o să mă ajute”

„Eu pe Elena o știam și mă bucuram știind că știu pe cineva. Credeam că o să mă ajute cumva în această competiție. Nu am fost niciodată apropiate, am fost colege, cunoștințe, pot să spun. Și acum dacă mă întâlnesc cu ea vorbesc cu ea. Mi-ar plăcea să țin mai multă dușmănie și să nu trec foarte mult peste ce zice un om. Țin minte că eu când am ajuns pe insulă întrebam unde să ne punem păturile să dormim. Băieții au fost foarte ok, Elena nu. Ea fiind femeie, mi-ar fi plăcut să zic: bai, hai veniți aici lângă mine. Am văzut-o să stea foarte mult singură după care m-am dus la un moment dat la ea pe plajă. Chiar îmi spunea de cearta pe care a avut-o cu Zanni. Și eu i-am spus: dacă cineva o să-mi spună ceva, clar eu nu o să tac și clar nu o să plâng în public. După această discuție pe care am avut-o cu Elena a venit Zanni la mine și mi-a zis: tu ești cu prietenă cu Elena?! Și mi-a zis: păi uite ce mi-a zis: că ar fi preferat mai biune decât cele două fete conflictuale. Mi-ar fi plăcut ca Elena să aibă această discuție cu noi, nu cu Zanni. Eu cred că ea a vrut să se apropie mai mult de Zanni de a făcut lucrul ăsta”, a spus Raluca Dumitru la Teo Show.