Stiri

Radu Țibulcă și Orlando Ivan, moment emoționant! Prezentatorii matinalului „Scularea” și-au sunat mamele în direct: ”Îți mulțumesc pentru tot”

Radu Țibulcă și Orlando
Radu Țibulcă și Orlando
Astăzi de 8 martie, matinalii de la Radio Impuls și-au sunat mamele în direct. Ce mesaje emoționante le-au transmis prezentatorii matinalului „Scularea”?

Mama este cea mai de preț ființă din lume și merită să-i acordăm toată atenția și afecțiunea noastră. Cu ocazia zilei de 8 martie, Radu Țibulcă și Orlando Ivan și-au sunat mamele în direct. Matinalii de la Radio Impuls au ținut să le mulțumească pentru tot ceea ce au făcut pentru ei. Moderatorii matinalului „Scularea” au reușit să-i surprindă și pe ascultătorii Radio Impuls, prin intermediul gestului extraordinar de frumos pe care l-au făcut pentru mamele lor.

Ascultă sau re-ascultă momentul emoționant din cadrul emisiunii Scularea!

„Nu-i răspuns mai sfânt pe lume așa cum e cuvântul “mamă”. Nu e judecată ce poate fi mai grea, nu e nici alinare, mai blândă ca a ta. Nu-i pe Pământ părere ce ar putea conta mai mult, nu-i sfat mai drept pe lume pe care să-l ascult.

Nu-i lacrimă ce-are să cadă mai greu decât a ta. Nu pot trăi durere precum tristețea ta. Orice îngrijorare, atunci când mi-a fost greu...orice gând sau freamăt pe care l-ai avut mereu. Orice cuvânt pe care nu am știut să-l iau în seamă, pentru toate aceste lucruri, îmi cer iertare, Mamă! Îmi cer iertare că n-am știut a prețui, tot ce-i mai sfânt pe lume și oricât de mult aș căuta, n-aș mai putea găsi.
Îmi cer iertare căci te-am judecat că poate-am rămas copil prea mare și nu te-am ascultat. N-am încercat să înțeleg ce simte un părinte, crezând că niciodată instinctul nu mă minte.”,
 
acesta este o parte din mesajul lui Radu Țibulcă pentru mama sa.