Stiri

Radio Impuls se va auzi, în curând, şi la Botoşani!

Radio Impuls se va auzi, în curând, şi la Botoşani!
Radio Impuls a câștigat licența audiovizuală pentru frecvența 91,1Mhz cu acoperire în județul Botoșani.

În urma concursului de licențe organizat de Consiliul Național al Audiovizualului în luna iunie 2022, Radio Impuls a câștigat licența audiovizuală pentru frecvența 91,1Mhz cu acoperire în județul Botoșani. Cu noua licență, staţia radio îşi extinde reţeaua ajungând la aproape 5 milioane de potenţiali ascultători prin intermediul a 14 licențe. 

Radio Impuls va avea frecvență și la Botoșani 

Radio Impuls, parte din portofoliul Dogan Media International, îsi extinde reţeaua teritorială şi va emite, în curand, şi în judeţul Botosani, pe frecventa  91,1 MHz.

 În prezent, Radio Impuls este o reţea cu acoperire în cele mai importante oraşe ale ţării: Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Sibiu, Timişoara, Braşov, Tulcea, Bacău, Râşnov, Bistriţa, Aiud, Târgu Mureș și Craiova.

Radio Impuls a intrat în portofoliul Dogan Media Internațional în martie 2019, alaturându-se astfel Kanal D. Cu 2 studiouri, la Cluj și la București, 13 stații locale și 4,5 milioane de ascultători din România, stația oferă ascultătorilor un program de infotainment, adresându-se unui public urban, dinamic, consumator de muzică și entertainment de calitate.