Stiri

Radio Impuls, partener de distracție la Winter Tour 2021!

Winter Tour 2021 - Radio Impuls
Winter Tour 2021 - Radio Impuls [Sursa foto: Arhiva ]
Festivalul de weekend Winter Tour te invită la distracție alături de Radio Impuls pe o pârtie diferită în fiecare weekend, până în luna martie.

Winter Tour și Radio Impuls te cheamă la distracție. Ia-ți gașca de prieteni și hai să te distrezi pe cele mai tari pârtii din țară.

Anul acesta este a opta ediție în care Winter Tour iese la ski în această formulă și te invită și pe tine să te alături, mai ales că au pus la cale o serie de activități palpitante cum ar fi cursuri de ski sau o calatorie cu un boogie cu senile pana in varful muntelui. 

 Winter Tour 2021 - Radio Impuls
Winter Tour 2021 - Radio Impuls[Sursa foto: Arhiva ]

În cazul în care ai obosit sau vrei să admiri peisajul te poți odihni pe pufii Radio Impuls. Avem toate elemnetele pentru a te bucura de o vreme superbă.

Cine sunt Winter Tour. Programul Winter Tour 2021 

Winter Tour, cel mai cool și longeviv eveniment de iarnă din țară, se restructurează într-o călătorie exclusiv pentru prieteni și va avea loc în perioada ianuarie-martie 2021, pe nouă pârtii din țară.

După un an atipic, Winter Tour vrea să reamintească tuturor ce înseamnă muntele: conectare cu natura, sănătate și sentimentul unic care te cuprinde atunci când aluneci pe zăpadă și te bucuri de peisaje de vis.

 Winter Tour 2021 - Radio Impuls
Winter Tour 2021 - Radio Impuls[Sursa foto: Arhiva ]

În 2021, proiectul se întoarce la mindsetul din primul an: Back to basics. Gașca Winter Tour va fi prezentă pe nouă stațiuni de schi, însă anul acesta nu vor chema publicul alături de ei. Vor savura tot ce are muntele și tot ce are iarna să le ofere, alături de alți schiori și snowboarderi.

Tot ce vă îndemnăm pe voi în 2021 e să vă întoarceți la lucrurile simple, lucrurile care vă fac plăcere, pentru care vă dați jos din pat dimineața cu drag și chef de viață. Pentru noi asta e schiul, mișcarea și muntele: un imens ocean de oportunități, fericire și libertate.

CALENDAR WINTER TOUR 2021

  • 15-17 ianuarie:  Azuga
  • 22-24 ianuarie: Azuga
  • 30-31 ianuarie: Rarău
  • 6-7 februarie: Vatra Dornei
  • 13-14 februarie: Buscat
  • 20-21 februarie: Parâng
  • 27-28 februarie: Cavnic
  • 6-7 martie: Pârtia Borlova Muntele Mic

Așadar, dacă ești un pasionat al muntelui, te așteptăm pe una dintre aceste pârtii. Vă puteți odihni pe pufii Radio Impuls şi vă puteţi bucura din plin de distracţia oferită de cele mai tari hit-uri.