Stiri mondene

Stephan Pelger, ultimele imagini în viață: "Puține lucruri mă fac fericit". Cum a fost surprins regretatul designer român

Ce s-a întâmplat în ultimele momente din viața lui Stephan Pelger
Stephan Pelger [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață. Creatorul de modă și-a petrecut câteva momente la un restaurant din apropierea casei lui, unde a consumat mai multe pahare cu alcool, fiind vizibil supărat.

Celebrul designer de modă s-a stind din viață, joi, 8 iunie. Trupul său a fost găsit neînsuflețit în atelierul din Sectorul 2 din București, de către un vecin care a alertat autoritățile. Stephan Pelger se afișa mereu zâmbitor și plin de viață la evenimente publice, alături de prieteni și în atelierul unde își petrecea cel mai mult timp, pentru meseria pe care o iubea. Chiar și așa, de-a lungul timpului nu s-a ferit să vorbească și despre perioadele negre din viața sa.

Într-un interviu a recunoscut că a suferit de depresie încă de la 10 ani, când a fost prima dată într-un centru de psihiatrie. Mai mult, a aflat de mic că a fost înfiat.

„Puține lucruri mă fac fericit. Prietenii, munca. De ce știu atât de puține despre ce mă face fericit?(...) Mult am suferit și din cauza adopțiilor, pentru că erau vorbe urâte, și din cauza orientării sexuale.

Să zicem că până la 18 ani, când am plecat la Viena la facultate, nu a fost perioada cea mai... În școală, mă refer. Acasă era raiul pe pământ”
, spunea Stephan Pelger a emisiunea „La Cină”.

Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață
Stephan Pelger [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Noi detalii în cazul Danei Roba! Ce are de gând să facă soțul make-up artistului și cum vrea să scape de închisoare

Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață

Regretatul designer român a mers, miercuri seara, la un restaurant din București, unde a stat pe terasă și a băut, singur. Aceștia au publicat imagini cu Stephan Pelger, vizibil supărat, așa cum povestesc și martorii că l-au văzut. Creatorul de modă a băut mai multe pahare cu vin, nu a vorbit decât cu ospătarul și cu patronul restaurantului și a stat singur la masă.

Vezi imaginile AICI.

Citește și: Starea de sănătate a Danei Roba este una critică. Sora make-up artistului, Lidia, a făcut un apel disperat prin intermediul rețelelor sociale: "Este foarte grav. Să se roage pentru ea""

”Stephan Pelger a fost la Restaurantul The Dream aseară. A băut vin, vreo 12 pahare, și a stat singur la masă. A rămas în restaurant până la ora 23:40, singur la masă. Era foarte supărat, a vorbit doar cu ospătarul și cu patronul restaurantului, cu nimeni altcineva. Patronul nici măcar nu i-a luat bani pentru vinul consumat, a văzut că era foarte, foarte supărat, motivul fiind acela că îi murise o rudă din Germania”, au declarat sursele contactate de  Gândul, în exclusivitate.