Stiri

Prinţul Charles nu se uită la „The Crown". Ce crede el despre producția Netflix

The Crown
The Crown
„The Crown” serialul care descrie despărţirea Prințului Charles de Prințesa Daiana, nu este pe placul monarhului.

Prințul William spune că serialul îi descrie pe părinții lui într-un mod fals și simplist. Prințul Charles, pe de altă parte, le-a spus apropiaților că nu a văzut niciodată serialul.

Netflix a lansat al patrulea sezon al serialului „The Crown”, un serial care după părerea Prințului Charles este făcut cu buget de Hollywood, dar care prezintă o ficțiune.

Sezonul al patrulea al seriei ilustrează sfârșitul mariajului Prințului Charles cu Prințesa Daiana.

Ultimul sezon, care detaliază şi tulburarea de alimentaţie a prinţesei Diana şi aventura lui Charles cu Camilla, a fost lansat pe fondul controverselor privind acordul de 112 milioane de lire sterline al lui Harry şi Meghan cu gigantul Netflix, la doar câteva zile după ce BBC a început să cerceteze zvonurile că Martin Bashir a folosit declaraţii bancare false pentru a o convinge pe Lady Di să facă un interviu controversat în 1995. 

The Crown, descris de Casa Regală a Marii Britanii ca fiind o dramă şi divertisment în scopuri comerciale

O sursă apropiată lui Charles, a dezvăluit despre serial: „Alteţa Sa Regală nu are absolut nicio părere despre asta. El nu a urmărit niciodată The Crown. Nici nu cred că ştie de acest nou sezon”

Prinţul Charles
Prinţul Charles[Sursa foto: Hepta]

O persoană din interior a descris The Crown drept o „ dramă şi divertisment în scopuri comerciale.

.. fără a lua în considerare persoanele reale implicate care au viaţa deturnată şi exploatată”. Au spus că serialul îl pictează pe Charles, interpretat de Josh O'Connor, într-o „lumină foarte neplăcută”, conform The Sun.

Scenaristul Peter Morgan spune că a discutat despre povestiri din interior cu membrii seniori ai gospodăriei regale, însă Palatul Buckingham a negat această implicare.