Stiri mondene

Primele imagini din platoul “Tu urmezi!”, game show-ul ce va fi prezentat de Dan Negru, în curând, la Kanal D!

Primele imagini din platoul “Tu urmezi!”, game show-ul ce va fi prezentat de Dan Negru,  în curând, la Kanal D!
Primele imagini din platoul “Tu urmezi!” [Sursa foto: Captură KANAL D]
„Tu urmezi” cu Dan Negru va avea premiera în curând la Kanal D. Primele imagini din platoul emisiunii.

„Tu urmezi!”, unicul game show în care se stă la coadă la distracţie şi care îmbină entertainmentul de calitate şi intrebările de perspicacitate şi cultură generală, va avea premiera, în curând, la Kanal D!  Pregătirile pentru cel mai spectaculos show al toamnei sunt în toi, iar castingul pentru emisiune se află în plină desfășurare.

Primele imagini din platoul “Tu urmezi!”, game show-ul ce va fi prezentat de Dan Negru,  în curând, la Kanal D!
Primele imagini din platoul “Tu urmezi!” [Sursa foto: Captură KANAL D]

Platoul emisiunii “Tu urmezi!”  este unul spectaculos, realizat la ultimele standarde tehnice și tehnologice, beneficiind de peste 100 metri patrati de panouri cu LED, dar si de pupitrul impozant, la care își vor găși locul viitorii concurenți, alături de Dan Negru,  amfitrionul show-ului “Tu

urmezi!”. Iată și primele imagini din platoul emisiunii. 

Citeste si: Exclusiv! Dan Negru a recunoscut care sunt singurele mâncăruri pe care știe să le gătească: "Nu mă pricep, n-am treabă! Decât să fac, mai bine nu mănânc"

Despre emisiune „Tu urmezi” de la Kanal D

“Tu urmezi!” este un format internaţional revoluționar prin conținutul inedit, combinaţie de entertainment şi concurs de cultură generală (original: “Next One”), care a fost difuzat prima dată în Italia, în 2013.

Primele imagini din platoul “Tu urmezi!”, game show-ul ce va fi prezentat de Dan Negru,  în curând, la Kanal D!
Primele imagini din platoul “Tu urmezi!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Datorită impactului uriaş înregistrat asupra publicului, a fost cumpărat de numeroase ţări precum Spania, Ungaria, Canada, Albania, Polonia, Brazilia etc.  În curând şi românii vor avea parte de acest show total, prezentat de regele entertainmentului românesc, Dan Negru. Toți cei care doresc să participe la show-ul televizat, să se distreze si să aibă şansa unor câstiguri uriase, sunt invitaţi să se înscrie la casting, accesând casting.kanald.ro