Stiri mondene

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele
Gina Pistol si-a dorit o nunta pe cat de simpla pe atat de plina de insemnatate pentru ea si sotul ei, cântărețul Smiley.

Gina Pistol si Smiley au spus marele "Da." Cei doi nu au ezitat si au publicat pe conturile lor de socializare primele imagini dupa cununia civila. De acum, sotia lui Smiley, cu acte in regula, Gina Pistol a afisat o alura extrem de diafana intr-o rochie alba, vaporoasa, de vara si un buchet simplu din floarea miresei.

Gina Pistol si Smiley au spus marele "Da"

Citește și: Smiley și Gina Pistol își unesc destinele în această zi. Cine sunt nașii mirilor

Cei doi sunt mai fericiti ca niciodata, iar pozele cu ei sunt dovada ca formeaza una din cele mai frumoase familii din showbiz-ul autohton. Mai mult decat atat, Gina a spus de la inceput ca nu isi doreste nimic pompos, totul va sta sub semnul simplitatii, asa cum s-a si dovedit a fi.

Mirii au fost asaltati pe pagina de Instagram a Ginei Pistol de numeroase felicitari din partea vedetelor autohone.

Gina Pistol si Smiley miri
Ce rochie frumoasa a avut Gina Pistol la nunta cu Smiley[Sursa foto: Instagram]

„Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate.  Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente. Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul”,  au dezvăluit surse implicate în organizarea evenimentului.

Dacă pentru alții fericirea constă în lucruri materiale, pentru Smiley nimic nu este mai presus de familie, de aceea, a ales, ca de fiecare dată, să se bucure de timpul petrecut alături de viitoare soție și fiica lor.  

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

„Trăim într-o lume care știe atât de bine sa scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor, dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale.  De asta cred că frumusețea sta mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”,  a scris Smiley.