Stiri mondene

PREMIERA! Din 3 septembrie, “Tu urmezi!”

PREMIERA! Din 3 septembrie, “Tu urmezi!”
PREMIERA! Din 3 septembrie, “Tu urmezi!” [Sursa foto: Captură KANAL D]
Show-ul revoluţionar, prezentat de Dan Negru, va intra în casele românilor în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D

”Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală, va avea premiera pe 3 septembrie şi va putea fi urmărit în fiecare sâmbată, de la ora 20:00, la Kanal D! Dan Negru vine în faţa milioanelor de telespectatori cu un game show revoluţionar, ce îmbină concursul de cultură generală şi entertainmentul, după ce quiz-ul “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a demonstrat, prin audienţele record, apetitul românilor pentru spectacolul TV de calitate. 

PREMIERA! Din 3 septembrie, “Tu urmezi!”
PREMIERA! Din 3 septembrie, “Tu urmezi!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Concurenţii stau la coadă şi ajung pe rând faţă în faţă cu Dan Negru, la pupitrul unde se află o serie de premii, ascunse în cilindri. Sumele puse la bătaie în concurs sunt uriaşe, dar pentru a intra în posesia lor concurenţii au nevoie de aliaţi puternici: cunostinţe de cultură generală, stăpânire de sine sub presiunea cronometrului, perspicacitate. Sumele din cilindri variază între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei. 

Citeste si: Zâna Bună și Piaza Rea, printre personajele care le vor da emoții concurenților de la “Tu urmezi!”, game show-ul revoluționar care începe, în curând, la Kanal D!

Cum se va desfășura emisiunea „Tu urmezi” de la Kanal D, prezentată de Dan Negru

O serie de personaje şi celebrităţi îşi vor face apariţia în platoul emisiunii, aducând cu ele întrebări din anumite domenii, la care concurenţii vor fi provocaţi să raspundă.   

Dup ă  gimnastica minţii de la <Jocul cuvintelor>, ne propunem să deschidem şi alte drumuri în România cu show-urile care antrenează mintea. <Tu urmezi!> este emisiunea care îţi dă bani dacă reuseşti să gândeşti altfel. E o altă premieră în lumea televiziunii , a spus Dan Negru.

PREMIERA! Din 3 septembrie, “Tu urmezi!”
PREMIERA! Din 3 septembrie, “Tu urmezi!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Castingul pentru show-ul revoluționar “Tu urmezi!” este deschis în continuare tuturor celor care își doresc să participe la concursul televizat și să fie față în față cu regele entertainmentului românesc, Dan Negru, într-un spectacol de televiziune ce pune preţ pe inteligenţa românilor.  Potenţialii concurenţi se pot înscrie în procesul de selecţie pentru show-ul televizat accesând pagina  https://casting.kanald.ro   . 

Nu pierdeţi, din 3 septembrie, de la 20:00, în fiecare sâmbătă, întâlnirea cu un game show surprinzător, pentru toată familia, cu premii uriaşe, multă joacă a minţii, sub bagheta magică a Regelui enterteinmentului românesc, Dan Negru.