Stiri mondene

Povestea emoționantă din spatele numelui ales de Meghan Markle și Prințul Harry pentru fiica lor

Povestea emoționantă din spatele numelui ales de Meghan Markle și Prințul Harry pentru fiica lor
Povestea emoționantă din spatele numelui ales de Meghan Markle și Prințul Harry pentru fiica lor [Sursa foto: Instagram ]
Meghan Markle și Prințul Harry au ales un nume special pentru cel de-al doilea copil al lor. Care este povestea numelui fetiței ducilor?!

Fetița lui Meghan Markle și a Prințului Harry a primit două nume foarte speciale, inspirate după două femei importante din viața Prințului Harry: bunica sa, Regina Elisabeta și mama sa, Prințesa Diana. 

Meghan Markle și Prințul Harry au ales un nume special pentru fiica lor: Lilibet-Diana. Ce semnifică? 

Sâmbătă, cuplul regal a anunțat venirea pe lume a feiței care poartă numele Lilibet-Diana și au spus că o vor alinta „Lili”, Lili fiind un nume folosit în cinstea bunicii sale.

Lilibet era numele pe care membrui familiei Regale a Marii Britanii îl foloseau pentru a o alinta pe Regina Elisabeta. Într-o scrisoare pe care Regina i-a scris-o lui Prințul Philip la înmormântarea sa, monarhul s-a semnat „Lilibet”, așa cum o alinta și soțul ei. Se credea că Prințul Philip este singurul care o mai alinta așa. A fost, de asemenea, o poreclă iubitoare folosită de tatăl reginei, regele George al VI-lea, care a spus odată despre cele două fiice ale sale: "Lilibet este mândria mea. Margaret este bucuria mea".

Cel de-al doilea nume al bebelușului regal este cel pe care l-a purtat mama Prințului Harry.

Însă nu doar Prințul Harry a ales să-și numească fiica după alte personalități regale. La rândul său, Prințul William și Kate Middleton i-au onorat pe regină și prințesa Diana atunci când și-au numit fiica, prințesa Charlotte. Numele complet al prințesei de 6 ani este „prințesa Charlotte Elizabeth Diana”. 

Fetița Ducilor de Sussex a venit pe lume vineri, 4 iunie, dar vestea cea mare a fost dată sâmbătă: „Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40, în atenta grijă a medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA. A cântărit 7 lbs 11 oz. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine și uremează să se plece acasă”, se arăta într-o declarație, potrivit People.

„Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă familială este Lilibet. Numele ei de mijloc, Diana, a fost ales pentru a-și onora iubita regretată bunică, Prințesa de Țara Galilor”, se mai arăta în declarație.