Lansări muzicale

Post Malone și Doja Cat au lansat videoclipul piesei ”I Like You”

Post Malone și Doja Cat - I Like You
Post Malone și Doja Cat - I Like You   [Sursa foto: Captură YouTube]
” I Like You”, colaborarea dintre Post Malone și Doja Cat, beneficiază acum și de un videoclip oficial. Dacă nu l-ai văzut, îi poți da play aici!

„I Like You (A Happier Song)” este al treilea single care apare pe cel de-al patrulea album de studio distribuit recent de Post Malone, Twelve Carat Toothache. Doja Cat a apărut în discuție alături de o serie de colaboratori care au inclus Gunna, Fleet Foxes, Kid Laroi, Weeknd și Roddy Ricch, care se vor alătura lui Post în viitorul turneu Twelve Carat Toothache. Videoclipul muzical strălucitor, în aer liber, reamintește viitorul visat al lui Malone și unul pe care a început deja să-l pună în mișcare mutându-se într-o casă masivă de pe munte din Utah, fiind deconectat de la fluxul și refluxul vieții în orașele mari

și a ajuns la viața alături de logodnica lui și fiica nou-născută.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @postmalone

Citeste si: Post Malone, motivul pentru care a lipsit de pe scenă. Artistul va deveni tată pentru prima oară

„Am făcut muzică de ani și ani și, în continuare, vreau doar să mă relaxez și să mă bucur de lucrurile simple. „Fii din nou ca un copil. Nu aveți responsabilități și totul este gestionat: copiii voștri, familia dvs., toată lumea este pregătită și nu trebuie să vă faceți griji, așa că puteți doar să vă jucați și să vă jucați în iarba înaltă”, a spus Post Malone pentru Billboard.

Videoclip: Post Malone și Doja Cat- I Like You