Stiri

Polițist vasluian cu chej de joacă... erotică. Cum s-a fotografiat un om al legii în dormitorul său

polițist vasluian fotografiat în ipostaze erotice
Un polițist din Vaslui a ajuns rapid batjocura orașului după ce s-a fotografiat în ipostaze erotice.

Un polițist vasluian a vrut să o facă pe modelul erotic și s-a ales cu cea mai mare rușine a sa. Omul legii s-a fotografiat singur, folosindu-se de un selfie-stick, în timp ce purta dresuri și lenjerie intimă de femei. Însă omul s-a fotografiat doar pentru plăcerea lui bolnavă, ci a trimis fotografiile unor prieteni, cu speranța că vor râmâne doar un act de amuzament „ca între prieteni”. Însă se pare că lucurile nu au fost deloc așa.

Fotografiile au ajuns în spațiul public și au fost dur comentate de jurnaliștii de la Vremea Nouă, cei care au și publicat imaginile indecente cu omul legii.

Se pare că pofta lui de a se juca a fost grav sancționată după ce s-a fotografiat singur în ipostaze indecente.

Polițist vasluian fotografiat în ipostaze erotice

Omul legii nu s-a oprit doar la fotografiile în care poartă lenjerie intimă de femei. Imaginația lui a lucrat intens și s-a fotografiat cu un morcov în anus și chiar și cu penisul în plină erecție. Identitatea polițistului din Vaslui nu a fost făcută publică, dar cu siguranță îi este rușine să mai iasă din casă după ce imaginile halucinante au ajuns în spațiul public.

„Astfel de poze pot deveni oricând obiect de şantaj, iar un poliţist aflat la mâna cuiva nu îşi mai poate îndeplini cu obiectivitate datoriile de serviciu”, au declarat reprezentații ziarului care au publicat fotografiile erotice cu polițistul înfierbântat. 

Imaginile pot fi văzute AICI

Reacția IPJ Vaslui după apariția fotografiilor rușinoase

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a remis un comunicat de presă prin care a explicat că polițistul va fi cercetat.

„În urma imaginilor apărute în mediul online, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern. Față de agentul de poliție, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile, pentru comportament necorespunzător în societate, abatere prevăzută de Statutul Polițistului. Precizăm că polițiștii sunt evaluați psihologic la anumite intervale de timp, în funcție de specificul structurii în care aceștia își desfășoară activitatea”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.