Stiri mondene

Podcastul cu IAN, AZTECA, NANE, AMULY, RAVA, pe primul loc în trending

Podcastul cu IAN, AZTECA, NANE, AMULY, RAVA, pe primul loc în trending
Cei mai cunoscuți rapperi din România s-au întâlnit la aceeași masă și au discutat despre problemele lor din trecut.

Cei mai cunoscuți rapperi din România, Ian, Nane, Amuly, Azteca, Rava au mers la podcastul moderat de Gojira pentru a discuta despre toate conflictele lor din trecut. Materialul video fost postat pe 27 decembrie și după 24 de ore de la lansare podcastul este numărul 1 în trending.

Citește și: Nicole Cherry și NANE au lansat piesa „Silențios”- Versuri aici

Ian, Nane, Amuly, Azteca, Rava, în podcastul lui Gojira! Rapperii s-au certat și chiar au trecut la amenințări

Podcastul a început cu discuția despre cearta dintre Azteca și Ian, legată de casa de discuri Ocult Records.

„Am agreat că vom face în vreun fel cu împărțeala. Eu am lăsat de la mine, am vrut să fie ok, după care tu ai scos un album în care dădeai în o grămadă de lume.

Înainte de marcă, întrebarea mea e: Tu de ce în momentul în care am avut ultimul concert la Alba Iulia și ai pus o piesă pe scenă. Și a postat un fan ceva de genul: Ian îi dă dis lui Azteca cu el pe scenă. Eu nu-mi dădusem seama în seara aia. După s-a întâmplat chestia cu marca, după a scos „Voodoo” și s-a dovedit că e dis”
, a declarat Azteca. 

În continuare, Ian a vorbit despre cearta dintre el și Amuly. 

„Eu spre deosibire de fostul meu frățior care ne-a invitat aici, nu o să încep povestea de la Dristor. Cariera mea a avut de suferit că el (n.red Ian) își îndoctrinează fanii”, a declarat Amuly. 

Deși artiștii au spus că s-au întâlnit pentru a clarifica anumite probleme, ei nu au făcut altceva decât să-l atace cu toții pe Ian și să certe pentru problemele lor din trecut. Ba chiar mai mult, Ian și Nane s-au amenințat cu bătaia și chiar s-au provocat la un meci de box.