Lansări muzicale

Piesa „I want the money”, lansată de Alex Parker, vizibilă în Times Square și SoHo

Piesa „I want the money”, lansată de Alex Parker, vizibilă în Times Square și SoHo
Piesa „I want the money”, lansată de Alex Parker, vizibilă în Times Square și SoHo [Sursa foto: arhiva ]
Alex Parker a dus piesa „I want he money”, feat. Hera, în Times Square. Și alte publicații importante din străinăptate au scris despre piesă.

Alex Parker a dus piesa „I want he money”, feat. Hera, în Times Square, iar unele dintre cele mai importante publicații din lume, precum Wonderland, Rolling Stones India, Daily Beat și Going Solo, au scris despre lansarea single-ului.

Fanii cryptomonedelor au asaltat secțiunea de comentarii de pe YouTube, iar comunitatea dogecoin și Elon Musk de pe Reddit a primit extrem de bine piesa artistului român.

Ce alte planuri mai are Alex Parker și cum a reacționat când a văzut succesul piesei

În prima săptămână de la lansare, I want the money avea peste 250.000 de vizualizări și mai mult de 40.000 de streamuri pe Spotify. Urmează noi proiecte adiacente, lansarea NFT-ului, la jumătatea lunii iulie, o colecție cool de haine și remixuri.

„M-au bucurat foarte tare reacțiile pe care le-am primit după lansarea piesei și abia aștept tot ce urmează. Stay tuned, pregătim foarte multe surprize, lansarea merch-ului, câteva remixuri și, bineînțeles, NFT-ul”, a spus Alex Parker.

I want the money poate fi ascultată pe toate platformele digitale: https://sym.ffm.to/iwantthemoney

Piesa și clipul marchează prima colaborare la nivel mondial dintre un artist și un gigant tech, Elrond Network, companie de crypto monede din top 50 global, „I want the money” fiind primul NFT din portofelul digital MAIAR.

De-a lungul timpului, Alex Parker a colaborat cu artiști mari din România, printre care Antonia, Delia și Morandi și a scris, produs și mixat peste 50 de single-uri. A urcat pe marile scene ale unor festivaluri precum Untold și „Neversea" și a fost primul DJ care a mixat dintr-o turbină eoliană aflată la o înălțime de 100 de metri. Cascadoria sa a fost prezentată și în DjMag, una dintre cele mai importante reviste de muzică EDM din lume.